[Date Prev][Date Next] [Thread Prev][Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

Re: sense cdrom en upgrade a 2.6.8 (conclusions)En/na Jordi Mallach ha escrit:
On Fri, Dec 17, 2004 at 12:02:56PM +0100, MarC wrote:

conclusions: despres del meu calvari personal, puc dir que la gent que esta empaquetant kernels 2.6.8 s'esta descuidant moltes coses i molta gent per internet esta tenint problemes.


Hmm, no sé si et dones compte de que això és un troll en tota regla.


a veure. troll="to leave an intentionally annoying message on a part of the Internet in order to get attention or cause trouble"

Jo no vull cridar l'atencio ni molestar a ningu ni fer-lo sentir malament. Nomes voldria ajudar a que s'arreglessin els problemes que jo m'he trobat de cop i que en el meu punt de vista, son un descuit que cal reparar com mes aviat millor. La gent que com jo te SATA i passa del kernel 2.4 al 2.6 te molts problemes. Jo si ara comences amb Debian testing, em frustraria aviat i continuaria usant Windows, que tot i tenir inconvenients, com a minim detecta el hardware be i no has d'estar reportant continuament bugs... D'altra banda amb la Debian stable tot es tan antic i amb tantes poques funcionalitats... I jo vull q Debian funcioni i la gent l'usi. Per aixo, no trobo que "criticar els desenvolupadors quan no ho fan prou be" sigui dolent; sempre des de tot el meu respecte cap a la seva contribucio. Mostra de la meva intencio es que he reportat detalladament tots els problemes que m'he trobat i no nomes he llançat un "troll" com dius tu al aire.

entre el canvi de XFree86 a Xorg, el canvi de kernel de 2.4 a 2.6 i el canvi de discs durs ATA a discs durs SATA, no se quanta gent sobreviura i aixo em preocupa...

tu que ets desenvolupador no pots suggerir alguna iniciativa on pogues fer efecte per arreglar aquests problemes? (fer mes tests abans d'alliberar coses tan delicades com les X o els kernels? fer un /dev/disk1 /dev/disk2 que vagi a /dev/sda o /dev/hda segons sigui SATA o ATA?)

per acabar, pero, repeteixo que tot el meu respecte. Jo no "tinc" temps (prefereixo treballar en altres camps) per desenvolupar per Debian i per tant us agraeixo la feina a tots aquells que feu possible la distri!
Reply to: