[Date Prev][Date Next] [Thread Prev][Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

Re: XWindows



Check in your X11 font directories.  Are the fonts compressed or gzipped
(*.Z or *.gz)?  Depending on the vintage of your server, it may be
expecting *.Z fonts.  (XFree < 3.3 and commercial ones earlier than
August of this year or so.)  You can work around by ungzipping them and
then compressing them if this is your problem.

Else I'd suspect a misconfigured fontserver if you'r using one of those.

                                           hth   .kevin

Jeremy Blonde wrote:
> 
> Well, I was able to get my modem working just fine.  Thanks for all the help
> everyone provided.  But now I've got another problem.  When I start xwindows
> (using startx) it begins to load and then quits saying it couldn't load
> fonts and connect to the unix server.  I'll include the error messages in an
> email later so that you can see what I'm saying.  As before, if anyone has
> found a article that has worked for them, could you point me to it? (I've
> read the ones on the debian.org and linux.org)  Or if you know what's
> happening, I'd appreciate your help.
> 
> Thanks in advance,
> Jeremy
> jeremy@cardina.net
> http://www.cardina.net/~jeremy
> 
> --
> TO UNSUBSCRIBE FROM THIS MAILING LIST: e-mail the word "unsubscribe" to
> debian-user-request@lists.debian.org .
> Trouble?  e-mail to templin@bucknell.edu .


--
TO UNSUBSCRIBE FROM THIS MAILING LIST: e-mail the word "unsubscribe" to
debian-user-request@lists.debian.org . 
Trouble?  e-mail to templin@bucknell.edu .


Reply to: