[Date Prev][Date Next] [Thread Prev][Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

Re: Sound missing - help needed II



[Please don't top quote!  It makes your message harder to read, especially in
long threads.]

On Mon, Feb 10, 2003 at 09:23:13PM +0100, Ing. Vladimir M. Kerka wrote:
> Thanks Rob and Kent for their advices. I tried them all, results:
> - mpg321 can play files on the from the command line (KDE is shut down
> and no sound daemon is running), from fwm, and from KDE
> - xmms can play files from KDE, but in fvwm is screwed.

That's quite odd.  Have you figured out why it can't play under fvwm
yet?

> Beside it I set messages in Sound and multimedia - Control Center on and
> there were these messages by the start of KDE:
> - unix_connect: can't connect to server
> (unix:/tmp/mcop-kerka/dunadan_dinmont_cz-19bd-3e480613

Does this file exist?

> - Sound server warning message:
> Can't set real-time scheduling priority.
> You need to run artswrapper as root or
> setuid root. This means that you will
> likely not be able to produce acceptable
> sound (i.e. without clicks and breaks).

Huh?

> - MCOP ObjectManager: Could not load extension libaudiofilearts.la.
> - MCOP ObjectManager: can't find implementation for
> Arts::audiofilePlayObject.
> - loading extension from '/usr/lib/libaudiofilearts.la' failed:
> /usr/lib/libaudiofilearts.so: undefined symbol:
> __tiQ24Arts14StdSynthModule.

Where did you get KDE from?  Your install seems really broken.  It's
missing files, and something forgot to +s artsd.

> Can any of you tell me what am I to do?
> Many thanks in advance
> Vlada
> On Mon, 2003-02-10 at 05:09, Rob Weir wrote:
> > [Please don't top quote!  It makes your message harder to read, especially in
> > long threads.]

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
And again :-)

-- 
Rob Weir <rweir@ertius.org>				http://ertius.org/

Attachment: pgp6fC9yk71vH.pgp
Description: PGP signature


Reply to: