[Date Prev][Date Next] [Thread Prev][Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

Re: Can only play mp3 files as root.

On Tue, 28 Jul 1998, Christopher Barry wrote:

> Hi,
> A while back before I reinstalled hamm I had X11amp working perfectly
> but having since installed it again I'm having a weird problem. When I
> run X11Amp as root everything is perfect but when running it as a normal
> user it appears on screen but the volume is always set to zero and it
> never remembers my settings if I change the volume value and it also
> won't open and play any file period, even if I put it in my home
> directory and set the permissions right. I added myself to group audio
> but that didn't change anything so I don't know what is up, why I can't
> do anything with it unless I'm root. I tried reinstalling it several
> times changing that "run X11amp as root option" and that didn't change
> anything either.

Can you decode any mp3 files using mpg123?  I'm having some troubles with
X11Amp myself.  So I'm using eMusic or mpg123 for an mp3 decoder.

> Thanks for any help,
> Chris

                  /\  Richard L. Alhama, Technical Support
      /vvvvvvvvvvvv \--------------------------------------,
    .o`^^^^^^^^^^^^ /====================================="
 ,,''             \/  Cyberspace Laoag,ISP
  ``,,                http://www2.cyberspace.com.ph/~keyoz
"Overuse of the smiley is a mark of loserhood!" --The Jargon File

Unsubscribe?  mail -s unsubscribe debian-user-request@lists.debian.org < /dev/null

Reply to: