[Date Prev][Date Next] [Thread Prev][Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

Re: apsfilter print in test page but not when running under lpr



1. I would recommend to use the latest apsfilter version

2. use aps2file -D for debugging, see manpage under "DEBUG" section.

On Mon, Jan 14, 2002 at 09:28:56PM -0200, Joel Franco Guzmán wrote:
> Hi,
> 
> 	My machines: one linux print server running smb 2.2 with a
> LaserJet 1100A printer and one linux client running apsfilter 6.1.1 under debian testing. Print through smb.
> 
> 	My printer run very fine under the apsfilterconfig when running
> the postinstall test, but when run under lprng 3.8.2, it just don't print.
> 
> 	I have installed all the  software recommended.
> 
> 	I don't see no message errors at all.
> 
> 	when i send it to print some file, i see the gs with the correct
> parameters in the "ps aux" command:
> 
> gs -q -dNOPAUSE -dSAFER -sDEVICE=ljet4 -r600x600 -sPAPERSIZE=a4
> -sOutputFile=- -_
> 
> 	, and it burn a lot cpu for a 10 seconds aprox. in my Pentium III 800
> client. When it finish, it just don't print.
> 
> 	I have tested making a .ps file, running under "gs -q -dNOPAUSE -dSAFER
> -sDEVICE=ljet4 -r600x600 -sPAPERSIZE=a4 -sOutputFile=tmpfile.ljet
> xxxs.ps" and sending the tmpfile.ljet with the smbclient command. It
> worked perfectly.
> 
> 	Plz, anyone can help me?
> 
> -- 
> 	  Joel Franco Guzmán

	Andreas ///

-- 
Andreas Klemm
Apsfilter Homepage                       http://www.apsfilter.org
Support over mailing-lists (only!)       http://www.apsfilter.org/support
Mailing-list archive                     http://www.apsfilter.org/Lists-Archives
Songs from our band >> 64Bits <<         http://www.64bits.de
Inofficial band pages with add-on stuff  http://www.apsfilter.org/64bits.html

Attachment: pgpNIj2z9Ka1z.pgp
Description: PGP signature


Reply to: