[Date Prev][Date Next] [Thread Prev][Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

Re: Kalenderoplossing?On 29 jan 2011, at 07:20, Remco Rijnders wrote:
> Graag zou ik op mijn debian server een kalender bijhouden die ik zowel vanaf mijn iphone, vanaf het werk (Windows met alleen webtoegang), als vanaf mijn Mac en linux desktops thuis kan inzien en beheren. Om eerlijk te zijn duizelt het mij een beetje wat de verschillende protocollen zijn en de ondersteuning ervoor in de diverse mail- en calendar clients.
> 
> Heeft iemand nuttige suggesties voor mij waar ik het beste naar kan kijken?

je kunt naar apple's eigen calendarserver kijken, dat werkt zeker met iphone en gebruikt een standaard protocol (caldav).

De packages zitten in de debian repo en er is een howto op wiki.debian.org:

http://wiki.debian.org/HowTo/CalendarServer


Succes.


Peter

Reply to: