[Date Prev][Date Next] [Thread Prev][Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

Re: Flash & Konqueror -- Coexistence in Question

On Thursday 25 October 2001 08:31 am, Robert Tilley wrote:
> I have placed my ShockwaveFlash.class and libflashplayer.so files into my
> .netscape/plugins directory.  Konqueror --> Netscape Plugins points to
> these directories and yet when I visit the Flash site, www.flash.com,
> windows are brought up informing me that I don't have Flash installed.
> These windows pop-up in an endless sequence and it takes a good deal of
> work to stop their appearance.  What's wrong with this picture?  I know
> that some people have Flash working with Konqueror.

I feel your pain. Until just recently I had this same problem.

I downloaded the plugin from Macromedia and installed it (in my personal 
Netscape plugins directory). I had Konq scan for it. It found it without 
problem. Still I got those annoying popups, one for each <EMBED> in a page.

I don't know exactly what I did, but I was fiddling with the file 
associations in Control Center when it started to work.

Try going to Control Center, File Browsing, File Associations. Expand 
"application". Pick x-shockwave-flash. Pick the "Embedding" tab. Mine was set 
to "Use settings for 'application' group". I changed that to "Show files in 
embedded viewer". I think I also had to add or move to the top the "Netscape 
plugin viewer" in the Services Preferences Order. For good measure I repeated 
this treatment for the "futuresplash" entry, also in the "application" group.

Let me know if this works for you!

Reply to: