[Date Prev][Date Next] [Thread Prev][Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

Bug#10089: Experiences with 1.3 ("bo")

Package: project
Version: 1.3 (?)

I installed, yesterday, what is supposed to become version 1.3.  I got
this from ftp.debian.org, downloaded to create a local version on a disk
partition (my connection is via slip, so network installation is
unlikely to succeed).  

In general, I must say that the experience was the best I have had with
any linux distribution, going back to a pre-slackware release whose name
I forgot a long time ago.  I had installed debian 1.1 (again, before
official release), and had many troubles with dselect, but that went
reasonably smoothly this time.  

The reason I had to re-install was that, with all my troubles before, I
had gone "outside" the debian system to replace a program or two, which
somehow confused dpkg, and it refused to work from then on.

A few minor problems:

In dselect, running "configure packages" multiple times, as suggested in
the documentation, did not seem to correct some of the misinstalled
packages (Xserver, xext).  

But, I gotta say I am a happy camper.  Finally, my mail is working
correctly (never did work in 1.1, since I foolishly tried to set up
sendmail.  smail is working perfectly now.  I have a few minor bug
reports, which I will post according to the appropriate package.


David L. Johnson         		dlj0@lehigh.edu, dlj0@netaxs.com
Department of Mathematics		http://www.lehigh.edu/~dlj0/dlj0.html
Lehigh University
14 E. Packer Avenue			(610) 758-3759
Bethlehem, PA 18015-3174

TO UNSUBSCRIBE FROM THIS MAILING LIST: e-mail the word "unsubscribe" to
debian-devel-request@lists.debian.org . 
Trouble?  e-mail to templin@bucknell.edu .

Reply to: