[Date Prev][Date Next] [Thread Prev][Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

Bug#281461: marked as done (installation-reports - PPPoE Problem)



Your message dated Tue, 16 Nov 2004 07:08:08 +0100
with message-id <20041116060808.GP7523@mykerinos.kheops.frmug.org>
and subject line Bug#281461: installation-reports - PPPoE Problem
has caused the attached Bug report to be marked as done.

This means that you claim that the problem has been dealt with.
If this is not the case it is now your responsibility to reopen the
Bug report if necessary, and/or fix the problem forthwith.

(NB: If you are a system administrator and have no idea what I am
talking about this indicates a serious mail system misconfiguration
somewhere.  Please contact me immediately.)

Debian bug tracking system administrator
(administrator, Debian Bugs database)

--------------------------------------
Received: (at submit) by bugs.debian.org; 16 Nov 2004 00:26:14 +0000
>From jeremy.wisbey@abs.gov.au Mon Nov 15 16:26:14 2004
Return-path: <jeremy.wisbey@abs.gov.au>
Received: from godavari.abs.gov.au [144.53.251.2] 
	by spohr.debian.org with smtp (Exim 3.35 1 (Debian))
	id 1CTrAj-0004th-00; Mon, 15 Nov 2004 16:26:14 -0800
X-Lotus-FromDomain: ABS@abs.gov.au
From: "Jeremy Wisbey" <jeremy.wisbey@abs.gov.au>
To: submit@bugs.debian.org
Message-ID: <CA256F4E.00025257.00@abs.gov.au>
Date: Tue, 16 Nov 2004 11:25:34 +1100
Subject: installation-reports - PPPoE Problem
Mime-Version: 1.0
Content-type: text/plain; charset="us-ascii"
Content-Disposition: inline
Delivered-To: submit@bugs.debian.org
X-Spam-Checker-Version: SpamAssassin 2.60-bugs.debian.org_2004_03_25 
	(1.212-2003-09-23-exp) on spohr.debian.org
X-Spam-Status: No, hits=-8.0 required=4.0 tests=BAYES_00,HAS_PACKAGE 
	autolearn=no version=2.60-bugs.debian.org_2004_03_25
X-Spam-Level: 



Package: installation-reports

Debian-installer-version: pre-rc2
uname -a:
Date: 15 October 2004 4:00 p.m.
Method: netinst CD image, with Debian base, no proxy, DSL pppoe

Machine: Celeron 1.7 desktop PC
Processor: Celeron 1.7
Memory: 256mb
Root Device: hdb1
Root Size/partition table: 5Gb
Output of lspci and lspci -n:

Base System Installation Checklist:
[O] = OK, [E] = Error (please elaborate below), [ ] = didn't try it

Initial boot worked:    [O ]
Configure network HW:   [O ]
Config network:         [ ]
Detect CD:              [O ]
Load installer modules: [O ]
Detect hard drives:     [O ]
Partition hard drives:  [O ]
Create file systems:    [O ]
Mount partitions:       [O ]
Install base system:    [O ]
Install boot loader:    [O ]
Reboot:                 [O ]

Comments/Problems:

Can't get the rest of Debian through apt because can't connect to Internet
(PPPOE). When I switched to vt2 and run pppoeconf it finds ETH0 but when it goes
to detect a concentrator it instantly comes back and says none can be found.




-----------------------------------------------
ABS Web Site:  www.abs.gov.au


---------------------------------------
Received: (at 281461-done) by bugs.debian.org; 16 Nov 2004 06:53:32 +0000
>From bubulle@kheops.frmug.org Mon Nov 15 22:53:32 2004
Return-path: <bubulle@kheops.frmug.org>
Received: from onera.onera.fr [144.204.65.4] 
	by spohr.debian.org with esmtp (Exim 3.35 1 (Debian))
	id 1CTxDY-0004uV-00; Mon, 15 Nov 2004 22:53:32 -0800
Received: from cc-mykerinos.onera (localhost [127.0.0.1])
        by onera.onera.fr  with ESMTP id iAG6rK0t020835;
        Tue, 16 Nov 2004 07:53:21 +0100 (MET)
Received: by mykerinos.kheops.frmug.org (Postfix, from userid 7426)
	id CAFD3232A0; Tue, 16 Nov 2004 07:08:08 +0100 (CET)
Date: Tue, 16 Nov 2004 07:08:08 +0100
From: Christian Perrier <bubulle@debian.org>
To: Jeremy Wisbey <jeremy.wisbey@abs.gov.au>, 281461-done@bugs.debian.org
Subject: Re: Bug#281461: installation-reports - PPPoE Problem
Message-ID: <20041116060808.GP7523@mykerinos.kheops.frmug.org>
References: <CA256F4E.00025257.00@abs.gov.au>
Mime-Version: 1.0
Content-Type: text/plain; charset=iso-8859-15
Content-Disposition: inline
In-Reply-To: <CA256F4E.00025257.00@abs.gov.au>
X-message-flag: Outlook is a good virus spreading tool. It can send mail, too.
X-pot_a_miel: honeypot@kheops.frmug.org
User-Agent: Mutt/1.5.6+20040907i
Content-Transfer-Encoding: quoted-printable
X-MIME-Autoconverted: from 8bit to quoted-printable by onera.onera.fr id iAG6rK0t020835
Delivered-To: 281461-done@bugs.debian.org
X-Spam-Checker-Version: SpamAssassin 2.60-bugs.debian.org_2004_03_25 
	(1.212-2003-09-23-exp) on spohr.debian.org
X-Spam-Status: No, hits=-6.0 required=4.0 tests=BAYES_00,HAS_BUG_NUMBER 
	autolearn=no version=2.60-bugs.debian.org_2004_03_25
X-Spam-Level: 

> Comments/Problems:
>=20
> Can't get the rest of Debian through apt because can't connect to Inter=
net
> (PPPOE). When I switched to vt2 and run pppoeconf it finds ETH0 but whe=
n it goes
> to detect a concentrator it instantly comes back and says none can be f=
ound.

Given that this install report is a complete success report, I do as
usual with successful install report=A0: I close the bug..:-)

This does not of course mean you weren't right to report. Knowing the
installations are correct is important for the d-i team.

Many thanks for yourtime testing the Debian Installer and reporting
your results. Have fun with your new Debian system!

PS=A0: the pppoeconf problem is outside Debian Installer scope. I suggest
you report it separately against the pppoeconf package with as much
details as possible.



Reply to: