[Date Prev][Date Next] [Thread Prev][Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

Bug#247051: Package: installation-reports - laptop /lvm root


On Tue, 2004-05-04 at 09:21, Martin Michlmayr wrote:
> reassign 247051 discover1-data
> thanks
> * Gordon Heydon <gordon@heydon.com.au> [2004-05-04 08:28]:
> > > > spare hd for my laptop that I could use, so I tested on that instead.
> > > 
> > > And the PCMCIA was not found here?
> > 
> > No, It's didn't seem to load the pcmcia packages. But then again I don't
> > know if it uses the kernel pcmcia, or the other exteral patches
> So either discover needs to know about your PCMCIA device, or this is
> the same as #234564.
I am not too sure, that one looked like it triied to load the pcmcia
drivers, where as I don't think it did at all for me.

> > > On the device you wanted to create an LVM partition on, did this
> > > partition have an existing Linux (or something else) partition
> > > already, or was it a fresh disk?
> > 
> > It did have installed windows 2000, and I just blew away and then
> > created the lvm and swap patitions.
> This might be a known bug, but I'm not totally sure.
> > Also on a side note, and I know that it is experimental, is that under
> > 2.6, debian installer couldn't load the lvm-mod module. I think it is
> > called something else now.
> Thanks for this note.  I wonder what's it called now.

I think it is the drive mapper which is dm-mod, but I think that you
need the lvm 2 instead of lvm 1.

I think that may fix the problem, as lvm2 will try to load the correct


Reply to: