[Date Prev][Date Next] [Thread Prev][Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

Re: Radeon VE -dualhead

On Sat, 2002-08-03 at 10:34, J. Imlay wrote: 
> I'm using a dell box with a radeon VE, it has 1 dvi out that goes into a
> y with 2 vga outs connected to two monitors, I have setup my Xconfig to do
> the dualhead and I have xinerama working, but only the main monitor is
> ever on. The other monitor never turns on, but the desktop is definitly
> extended onto it. xwininfo -root says the desktop is 3200x1200 and the
> /var/log/XFree86.log has the output and proper mode liens for both
> monitors and it detects everything about them both right. Showing the
> stat's for the first monitor under the RADEON(0) lines and the second
> under RADEON(1) lines.
> What I have figured out so far from reading posts on xpert and google
> lists, is that I think I might need to turn on the second DAC, but I have
> no clue how to do this, what I got from xpert wasn't exactly
> comprehensible to me.
> And I found some mentioning of a patch in CVS for this but it didn't look
> like a good patch because some one replied saying it wasn't necesary (I
> think)
> So does anyone have any advice or ideas? Would doing a make world on X CVS
> possibly fix this?

AIUI yes. I think patches and binaries for released versions have also
been posted to the Xpert list, but I don't know if or how well they

At any rate, the information you need is far more likely to be on the
Xpert list than this one.

Earthling Michel Dänzer (MrCooper)/ Debian GNU/Linux (powerpc) developer
XFree86 and DRI project member   /  CS student, Free Software enthusiast

Reply to: