[Date Prev][Date Next] [Thread Prev][Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

Re: mouse freezes after reboot (Sarge)evert wrote:

Hallo Steef,
Bij het zoeken naar mijn probleem : Linux Sarge, Frozen mouse kwam ik jouw vraag /antwoord tegen. Ik ontmoet momenteel na een Debian sarge installatie hetzelfde probleem. Wat mij bevreemd is dat ik niet ergens een afdoende oplossing of antwoord op het probleem vind. Trial and error is niet mijn favoriete bezigheid omdat ik graag wil begrijpen hoe zo n fout ontstaat. Vandaar mijn vraag aan jou "Is het probleem intussen door jou opgelost , waar zat /zit het probleem In de kernel, XFree86 of elders?
Met dank voor de te nemen moeite
evert.aukes

aukes88@zonnet.nl


...eeeehm nog wat meer   ehhh: some more...........


evert,

i remember now that in /etc/x11/etc etc. in the beginning i changed the mousedriver from ImPS into PS; as a start; to solve this problem of a ImPS_driven_three_knob_mouse (one wheel) without a freezing mouse. that helped just for a couple of boots. the mouse is configured in/by X, (xserver-xfree86) which makes it very curious that the problem of the freezing mouse disappeared on the moment i installed another kernel, but not did something like *# dpkg-reconfigure xserver-xfree86*

steef

steef
Reply to: