[Date Prev][Date Next] [Thread Prev][Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

RE: RE: applications on gnome don't start.

The problem was with my iptables rules. I used to forget to open the
loopback interface for the applications querying the loopback interface.
They used to wait on the lo interface.

Sorry for the inconvenience and thanks for the help.


-----Original Message-----
From: Nabil MALIK / KTEFH - OTAS 
Sent: Monday, November 22, 2004 12:57 PM
To: debian-user@lists.debian.org
Subject: RE: applications on gnome don't start.

I don't think that this is got some thing to do with the applications. I
think there is some thing with the environment. Some of the X
applications seem to work in the end, only that they take a long time to
start as well as move from one click to the other. They just freeze of
10 minutes. Even when I select the logout button of the gnome, its gets
stuck for 10 minutes. This all is abnormal.


-----Original Message-----
From: Massa Takeuti [mailto:delphyne@sb.starcat.ne.jp]
Sent: Sunday, November 21, 2004 3:57 PM
Subject: Re: applications on gnome don't start.


you are new to linux?

1 Some applications need to be configured. Without doing that, you can't
use them.

2 Go to  /usr/share/doc  search the name of application which doesn't
work.  read files READEME, NEWS or someting.

3 Search by Google, website of applis that don't work. Go to there, and
search HOWTOs and read them.

On Sun, 21 Nov 2004 13:50:50 +0200, <NabilM@kuveytturk.com.tr> wrote:

> Hi,
> I installed Sarge (Debian 3.1 testing) on my machine. It looks very 
> nice. It was a basic install and I selected the Desktop Environment 
> packages only during install. I was able to answer the right questions

> and gnome started very well. I also made a normal user account. 
> However, when I login using gdm to gnome, many applications like 
> openoffice, gnomemeeting, Desktop Background etc. and many more don't 
> run. I see in the ps list that the processes are running but they just
don't show up.
> And some times, the application that I ran comes up after like 10 
> minutes. Also, some times, the Application, and Action drop-down menus

> freeze, and then again start working after like 10 minutes.
> Does any one out there know what the problem is? Thanks for your help 
> in advance.
> Regards,
> -Nabil.

Bu elektronik posta ve ekleri, sadece yukarida ismi yazili alicinin dikkatine gonderilmistir. Mesajin muhatabi degilseniz, icerigini ve varsa ekindeki dosyalari kimseye aktarmayiniz ya da kopyalamayiniz. Boyle bir durumda gondereni uyarip, mesaji imha ediniz. KUVEYT TURK E.F.K. A.S bu e-postanin ve eklerinin icerdigi bilgilerin size degisiklige ugrayarak ulasmasindan veya gec ulasmasindan, butunlugunun ve gizliliginin korunamamasindan veya icerigine guvenilerek yapilacak islemlerden dolayi sorumlu tutulamaz.
This e-mail & its content have been sent to the attention of the receiver named above. If you are not the intended recipient (or have received this e-mail in error), Please notify the sender immediately and destroy this e-mail. Any unauthorized copying, disclosure or distribution of the material in this e-mail is strictly forbidden. Kuwait Turkish Evkaf Finance House shall not be held liable for the arrival of this e-mail & its content as modified or late, the protection of integrity and secrecy and shall not be liable to any person who acts or omits to do anything in reliance upon it.

Reply to: