[Date Prev][Date Next] [Thread Prev][Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

Re: Problem Installing Debian 3.0r1 on HP Visualize C3700 workstation

On Tue, Nov 16, 2004 at 01:47:06PM -0500, Kaplan, Andrew H. wrote:
> Hi there --
> I am experimenting with Debian 3.0r1 and have a Visualize C3700 workstation.

I guess debian-hppa@lists.debian.org might be more helpful than
debian-user for this.


> I have downloaded the
> HPPA images and have gone through the motions of installing the operating
> system. What happens
> is the following:
> I insert the CD into the system and interrupt the boot process. I then run a
> SEArch on the system
> for the appropriate drives. The CD-ROM and hard drive (located in FWSCSI.6.0)
> are detected. I then
> type in BO P0, P0 being the 'path' for the CD-ROM drive, to boot from the CD.
> The system appears
> to begin the install process but then the screen goes black. After a minute what
> appears to be a 
> screen dump of some kind appears onscreen. There is no further action that takes
> place, and the
> only recourse I have is to reboot the system.
> I have also simply inserted the CD and booted up the system, with the results
> being the same as
> those listed above. 
> Has anyone seen this problem and been able to overcome it? Thanks.
> -- 
> To UNSUBSCRIBE, email to debian-user-REQUEST@lists.debian.org 
> with a subject of "unsubscribe". Trouble? Contact listmaster@lists.debian.org

"Debugging is twice as hard as writing the code in the first place.
Therefore, if you write the code as cleverly as possible, you are,
by definition, not smart enough to debug it." - Brian W. Kernighan

Reply to: