[Date Prev][Date Next] [Thread Prev][Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

Re: Xawtv

On Sat, 2003-11-01 at 01:11, Cristian Gutierrez wrote:
> Wayne Sitton <waynes@techgod.net> writes:
> >ok this is another plea for help.  I've got an AverTV Studio tv
> >tuner/fm radio/capture card.  I know it is supported because when I
> >boot into Knoppix from a knoppix cd the card works perfectly.
> >
> >Under my Debian Sid installation, I get a picture, but no sound. 
> >However the radio works fine when using gradio.  So, I'm sure the
> >problem is in the xawtv.  I've tried to compile kwintv, but it doesn't
> >seem to be able to find the QT installation.  i tried a program called
> >zapping, but it locks up my system when I start it.
> >
> >I really would appreciate it if someone could point me in the right
> >direction as to where to find look to find out why xawtv isn't playing
> >sound
> Hi, may be my previous message on this topic is of help (I'm so lazy I
> didn't write it again.. :-)
> http://lists.debian.org/debian-user/2003/debian-user-200309/msg02929.html
> Also, there should be a way to find the parameters Koppix sets up for
> the different modules loaded. If you can get bttv's parameters, you
> should be done.
> Greetings,
> -- 
> Cristian Gutierrez			http://www.dcc.uchile.cl/~crgutier
> crgutier[@]dcc.uchile.cl                        Jabber:crgutier@jabber.org
> Computers are like air conditioners, they stop working properly 
> if you open Windows.

Looking at the knoppix config gave me no help.  it was the same as my
debian install.  But I added the audiomux=101,2,2,2 to the bttv options,
and lo and behold I now have sound.  Thanks dude I appreciate the help


Reply to: