[Date Prev][Date Next] [Thread Prev][Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

Re: windowmaker not showing icons for running applications


The pixmap path and the icon path can be used for wmaker specific images
for the various applications.

But doesnt the application itself choose an icon at runtime, when it is
getting started. That icon doesnt get used by wmaker, whereas in other
window managers (icewm,kde etc), it works.

For example, if i am building a custom application, wmaker wont show the
icon set from the application whereas the other window managers display
it. Is there someway to make wmaker use the icon set by the application
at runtime?

Thanks in Advance!

On Sat, 2003-07-12 at 13:54, Roman Joost wrote:
> On Wed, Jul 02, 2003 at 09:55:21AM +0530, K S Sreeram wrote:
> > [debian sarge]
> > But is there someway to make wmaker pick up the application icons
> > automatically.
> > 
> > I usually run most of my apps using the 'Run...' dialog
> > 
> Maybe your pixmap paths are not setup correctly. I've the same problem
> for some of my programs, but in most times it works correctly. You can
>     set you pixmap paths in the "wmakerconf" tool or by hand with an
>     editor in $HOME/GNUStep/Defaults/Windowmaker.
> There are two entrys: Pixmap- and Iconpath. Iam not shure, which path is
> to set correctly, but i think, that the iconpath must be verified. 
> I hope, it'll help ...
> Greetings, 
> -- 
> Roman Joost
> www: http://www.romanofski.de
> email: romanjoost@gmx.de
K S Sreeram
Director of Research
Tachyon Technologies Pvt. Ltd.

Reply to: