[Date Prev][Date Next] [Thread Prev][Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

Re: Tripwire won't install



Ühel ilusal päeval [23.03.2002] kirjutas Cam Ellison <camellison@dccnet.com>:
> * Juhan Kundla (juhan.kundla@mail.ee) wrote:
> > Heips!
> > 
> > I had the following error while installing tripwire on my debian woody
> > box. I have never had any problems with apt-get or debian packages, so i
> > am kind of lost now. Is it a bug? What should i do to debug this error?
> > 
> > Setting up tripwire (2.3.1.2-3) ...
> > /var/lib/dpkg/info/tripwire.postinst: =ROOT: command not found
> > dpkg: error processing tripwire (--configure):
> >  subprocess post-installation script returned error exit status 127
> >  Errors were encountered while processing:
> >   tripwire
> >   E: Sub-process /usr/bin/dpkg returned an error code (1)
> > 
> 
> This is a known bug that has not yet been fixed.  You are not alone. I can't find the number just at the moment, but a Google search will find it for you.  Please stick your oar in -- the more complaints, the sooner it will be fixed.  I hope.

Hello again!

Thank you for pointing me to the right direction. I guess, everyone
sometimes forgets, that there is Google. Anyway, i reported the bug via
reportbug, i hope, that this was the Right Thing To Do.

Thanks again,
Juhan

-- 
In the early morning hour, when the pub was closing, my grandpa
emptied his tankard, stood up and said his famous words:
  If brains were taxed, he'd get a rebate.

http://juku.kicks-ass.net/


-- 
To UNSUBSCRIBE, email to debian-user-request@lists.debian.org 
with a subject of "unsubscribe". Trouble? Contact listmaster@lists.debian.org



Reply to: