[Date Prev][Date Next] [Thread Prev][Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

Re: Problems with xfig

> 1) in the option "Picture Object" I load an encapsulated
> Postscript file. Everything works fine.
> The next time I attempt to open this .fig file,
> xfig quits without doing anything and gives the following
> message in xterm
> xfig3.1.4b: SIGSEGV signal trapped
> xfig: figure empty or not modified - exiting
> IOT trap/Abort

I haven't had this problem before (though I've seen similar problems).

Could you send me (uuencoded) the .fig and .eps file, so that I can
try and reproduce your problem?

> 2) at other times I try to expert the picture containing
> jpg images into a postscript file. Xfig would not create
> the file and would write
> Wrong number of colors: 465
> Unable to open EPS file '<empty>': error: No such file or directory (2) 
> I presume the problem is with some drivers for the corresponding
> picture formats or with the way ghostscript (ghostview) works.

Well, xfig uses ghostscript for postscript files, but if you just
include jpg's then ghostscript isn't used.

> Does anyone have an idea what is happening and how to fix it ?
> I really appreciate your help.

No, I don't have any idea. But I would like to reproduce your
problems here (could you sent me the .jpg too, with an .fig
that loads it and generates errors? Just one uuencoded .tar.gz
file would be great).

Your surprised debain xfig maintainer.

joost witteveen, joostje@debian.org
#!/bin/perl -sp0777i<X+d*lMLa^*lN%0]dsXx++lMlN/dsM0<j]dsj
$/=unpack('H*',$_);$_=`echo 16dio\U$k"SK$/SM$n\EsN0p[lN*1
#what's this? see http://www.dcs.ex.ac.uk/~aba/rsa/

TO UNSUBSCRIBE FROM THIS MAILING LIST: e-mail the word "unsubscribe" to
debian-user-request@lists.debian.org . 
Trouble?  e-mail to templin@bucknell.edu .

Reply to: