[Date Prev][Date Next] [Thread Prev][Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

beta 1.1 problems: modules config



I had also reported this problem with module configuration a week (?) ago, but
have not heard anything about corrections to the installation program.  Is 
this being worked on?

>  From debian-user-request@lists.debian.org Thu May 16 15:20:55 1996
>  Resent-Date: Thu, 16 May 1996 14:10:25 +0200
>  Old-Return-Path: <fea@fea.rrd.ornl.gov>
>  From: "James D. Freels" <fea@fea.rrd.ornl.gov>
>  To: lukas@teorica0.ifisicacu.unam.mx
>  Cc: debian-user@lists.debian.org, lukas@teorica0.ifisicacu.unam.mx
>  In-Reply-To: <199605151800.NAA28235@snork.ifisicacu.unam.mx> (message from
>  	Lukas Nellen on Wed, 15 May 1996 13:00:45 -0500)
>  Subject: Re: beta 1.1 problems with 3c503 and the debian search system.
>  Resent-Message-Id: <"IUPIk.0.Fe2.nincn"@vega>
>  Resent-From: debian-user@lists.debian.org
>  X-Mailing-List: <debian-user@lists.debian.org> archive/latest/1491
>  X-Loop: debian-user@lists.debian.org
>  Precedence: list
>  Resent-Sender: debian-user-request@lists.debian.org
>  Content-Length: 1890
>  X-Lines: 35
>  
>  >no problems using the 3c503. All I had to do was to list the driver in
>  >/etc/modules. Also, when you try to load the driver by hand, make sure
>  >you use modprobe, not insmod, as the 3c503 is layered on top of
>  >another module. And make sure you run depmod at least once - the new
>  >/etc/init.d/modules doesn't run this every time you boot (unless you
>  >uncomment the relevent lines).
>  
>  I finally figured some of this out on my own.  There were several
>  other modules that I needed (isofs, nfs, lp, etc.. as in 0.93R6).
>  
>  In general, I think the beta 1.1 installation lacks severely in this
>  regard.  There is an item on the menu to add the modules.  However, it
>  does not run correctly and gives a ton of error messages saying it
>  cannot find the /etc/modules file (when it is there!), and will not
>  allow the installation to continue.  This is why I never had the
>  opportunity to tell the installation procedure what modules to load (I
>  discovered this after I fixed the problem and was wondering if I
>  missed something along the way.  It seems the 'recommended' next step
>  at the top of the 1.1 installation never recommends to add the
>  modules!!!). 
>  
>  I hope this gets fixed before official release of 1.1.
>  
>  -- 
>  /------------------------------------------------------------------\
>  | James D. Freels, P.E._i, Ph.D.  | Phone:  (423)576-8645  |   | L |
>  | Oak Ridge National Laboratory   | FAX:    (423)574-9172  | H | I |
>  | Research Reactors Division      | Internet: fea@ornl.gov | F | N |
>  | P. O. Box 2008                  | Reactor Technology     | I | U |
>  | Oak Ridge, Tennessee 37831-6392 | world's best neutrons! | R | X |
>  |------------------------------------------------------------------|
>  | out the 10Base-T, through the router, down the T1, over the      |
>  | leased line, off the bridge, past the firewall...nothing but Net |
>  \------------------------------------------------------------------/
>  
>  


Reply to: