[Date Prev][Date Next] [Thread Prev][Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

Re: Ultra 5 Xinerama



Mark T. Valites wrote/schrieb (Friday, July 25, 2003):

> I spent all day fight my ultra 5 trying to get a second video card to be
> picked up by the system. At first I tried dropping in a matrox millineum
> II, but after a couple hours playing with that, I gave up and dropped in a
> mach64 card since it was supposed to use the same "ati" drive for X as the
> onboard Rage Pro.
> 
> Both cards appear to be detected by the system, yet I can't get X to show
> up on pci card for the life of me.
> 
> The onboard ATI chipset works when I pass the option
> 
> BusID          "PCI:1:2:0"
> 
> to my XF86Config file, but I can't figure out what to pass to get the pci
> to show up. Here's some info:
> 
> lspci output:
> 
> 00:00.0 Host bridge: Sun Microsystems Computer Corp. Ultra IIi
> 00:01.0 PCI bridge: Sun Microsystems Computer Corp. Simba Advanced PCI Bridge (rev 13)
> 00:01.1 PCI bridge: Sun Microsystems Computer Corp. Simba Advanced PCI Bridge (rev 13)
> 01:01.0 Bridge: Sun Microsystems Computer Corp. EBUS (rev 01)
> 01:01.1 Ethernet controller: Sun Microsystems Computer Corp. Happy Meal (rev 01)
> 01:02.0 VGA compatible controller: ATI Technologies Inc 3D Rage Pro 215GP (rev 5c)
> 01:03.0 IDE interface: CMD Technology Inc PCI0646 (rev 03)
> 02:03.0 VGA compatible controller: ATI Technologies Inc 210888GX [Mach64GX] (rev 01)

Try 
      BusID          "PCI:2:3:0"
for the Mach64.

Hope this helps,
Gruß
 - Thomas

 
-- 
If I were you / I would stay for a better while
If you were me / Would you walk out in style
 - Roxy Music, Out Of The Blue
# PGP key sent on request / PGP key auf Wunsch per e-mail



Reply to: