[Date Prev][Date Next] [Thread Prev][Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

Bug#363320: marked as done (czech spell checking via ispell not working correctly when the utf8 encoding is set)

Your message dated Fri, 16 Feb 2007 23:15:17 +0100
with message-id <2007021623151755@ekaia.org>
and subject line Closing bug 363320
has caused the attached Bug report to be marked as done.

This means that you claim that the problem has been dealt with.
If this is not the case it is now your responsibility to reopen the
Bug report if necessary, and/or fix the problem forthwith.

(NB: If you are a system administrator and have no idea what I am
talking about this indicates a serious mail system misconfiguration
somewhere.  Please contact me immediately.)

Debian bug tracking system administrator
(administrator, Debian Bugs database)

--- Begin Message ---
Package: kate
Version: 3.5.1-1

when writing a czech text in kate with the utf8 encoding selected, spell 
checking misbehaves

for example, I open a new docuemnt and write "letiště" (the czech 
for "airport"), then i do tools/spell checking (language: czech), it stops 
with only half of the word selected stating "unknown word" (there really is 
no "leti" in czech).

when switching the encoding to the iso8852-2, spelling works fine.

other (maybe) related packages versions:
iczech	20040229-4

Linux: 2.6.15-1-k7 #2 Mon Mar 6 15:42:39 UTC 2006 i686 GNU/Linux
Debian: testing

best regards,
Ales Kozumplik

--- End Message ---
--- Begin Message ---
Submitter was asked to provide more information about this bug
( http://bugs.debian.org/363320 ) four weeks ago.

Since more info was not provided, we are closing the bug.
Feel free to reopen this bug if you are still experiencing this issue
and you have extra information on how reproduce the issue.

Ana Guerrero,
  on behalf of the Debian Qt/KDE team

--- End Message ---

Reply to: