[Date Prev][Date Next] [Thread Prev][Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

Re: Fan won't work - system locking up as a result



Ok an update on the issue. The fans do appear to be kicking on a
little - after the last lockup, when the OS loaded up the fans kicked
on for about 30 seconds. Maybe something is making them kick on at too
high of a temperature for the beast to handle?

Any thoughts? I haven't found any software that will let me check the
temperature of the proc.

On Tue, May 17, 2011 at 9:23 PM, Matty Sarro <msarro@gmail.com> wrote:
> On Tue, May 17, 2011 at 2:23 PM, Elimar Riesebieter <riesebie@lxtec.de> wrote:
>> * Matty Sarro [110517 09:33 -0400]:
>> [...]
>>> Running Code:
>>> modprobe therm_adt746x
>>>
>>> Returns:
>>> FATAL: Error inserting therm_adt746x
>>> (/lib/modules/2.6.32-5-powerpc/kernel/drivers/macintosh/therm_adt746x.ko):
>>> no such device
>>
>> Do you have a directory /run?
>>
>> limar
>> --
>>  Learned men are the cisterns of knowledge,
>>  not the fountainheads ;-)
>>
>>
>> --
>> To UNSUBSCRIBE, email to debian-powerpc-REQUEST@lists.debian.org
>> with a subject of "unsubscribe". Trouble? Contact listmaster@lists.debian.org
>> Archive: 20110517182324.GA3165@samweis.home.lxtec.de">http://lists.debian.org/20110517182324.GA3165@samweis.home.lxtec.de
>>
>>
>
> No I do not.
>
> FYI everyone I reinstalled squeeze by itself, and am still having the
> same issue. The fans don't seem to kick on at all. I have noticed that
> if the system locks up, after about 30 seconds the fans will begin to
> kick on.
>


Reply to: