[Date Prev][Date Next] [Thread Prev][Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

Re: Bug#606984: PowerMac G4 (Digital Audio) sound

Version: 1.85

Quoting Thomas Carlson (tcarlson@sharedcup.com):
> I tried today's (4/13/11) Daily Build #5, that uses the installer build from Sid
> on my 533MHz PowerMac G4 (Digital Audio) and guess what?  The sound worked.  I
> was able to adjust the volume and set a sound theme.  The correct device for
> this machine, PowerMac Tumbler (Alsa mixer), had been installed.  I checked
> under /etc/modprobe.d and no files were blacklisted except snd-aoa in
> blacklist.local.conf.
> Some serious bugs, though.  First of all, during the boot process the machine
> hung at login.  I had to unplug and replug my USB keyboard to get it going
> again.  Secondly, the CD-ROM drive is not recognized ("eject" in terminal gives
> me "unable to open /dev/hdc") so I can't tell if it will play a music CD or not.
> Pushing the manual eject button on the machine gives me about 1 second before
> the tray shuts again.
> Some progress, though.

Closing the original bug report. It should indeed have been closed
with the upload of hw-detect 1.85, but the "Closes" line in
debian/changelog was split on two lines and thus the bug remained opened.

I think that other issues you reported belong to other bug
reports. Please report them separately, probably not against D-I
components as they don't seem to happen during the installation process.

Attachment: signature.asc
Description: Digital signature

Reply to: