[Date Prev][Date Next] [Thread Prev][Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

Re: Playing a movie on ppc.

On Sun, Nov 05, 2006 at 01:33:47PM +0100, Helge Kreutzmann wrote:
> On Sun, Nov 05, 2006 at 12:36:20PM +0100, Børge Holen wrote:
> > On Sunday 05 November 2006 12:33, Helge Kreutzmann wrote:
> > >
> > > Please report this as a bug against mplayer (and also the totem
> > > problem you experience). Simply paste this e-mail to the list in the
> > > bug report (use reportbug). The maintainer(s) should then help you
> > > getting it to work.
> > 
> > There's no bug to report. He needs to get ; a new deb file with the right 
> > compiler configurations, install the missing xv libs, compile it himself to 
> > get the nvidia drivers goin.
> Please, please do not discourage people from filing bugs. He used an
> official debian package, and it failed to work (as I understood, for
> several input files). A user is not supposed to "; a new deb file"
> (whatever this means), "install missing xv libs" (this is a serious
> bug (missing depenencies), if the package fails to work without those 
> libs installed), "compile
> himself" - no this is not gentoo, users are expected to get a working
> binary. 
> When mplayer was out of debian, this might have been acceptable, but
> now it no longer is!
> So there *is* a bug to report, and Charles, please be so kind and do
> so.

But is there a bug?  It works flawlessly for me.  Plus, since the
package is so new I would suggest waiting a few weeks until it has
settled a bit.


Reply to: