[Date Prev][Date Next] [Thread Prev][Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

Re: possible php bug on powerpc/4.2.3



Hi Jean-Christophe

I am running testing and did the force-upgrade to unstable to get php 4.2.3.

Using your test file I got:

// file test.php var_export test
array ( 0 => 'hello', 1 => 'bonjour', 2 => 'Guten Tag', 3 => 'Hayo', 4
=> 'Salam', 4 =>  3 => ?@?@D$??`$$? *?`-? *%?`? /4%$$??8 *% *? ???8% *?{??8?H???8?բ ,&?H???8 *? ]80Y?8?HT? cP0Y??00??00?0??W%W?(ְtBB$??0\???0?0??000Ĩhh?? W%W?ְtBB? ?P0\???0?0?`??xW%W??ְtBB?x?p0\???0?0??00? ??00Ĩ???00l`?0??0?  n8?PD$?0Ĩ?h0\?0?,???P0j??B???@??yD???@?@0YP?[U??Ԭ?P0\?@? 0|0?P?@?0??? ?p?@?( d?0\?P?0?`??P??* p??@X?x?0????0\?@?  ?0\?? D????P0?P?D?L0eD?@0\??0,?"???@0Y%???0\?׸?????0\?P0??0?????0\?P$??w? x??Jt$$ ? ?%?׸???B$?h?l0?X0c< ??$??p?լ???????D??0eX%??p??x?0\??00{?@%?P?`?P4?T?@?0% p`??Hd$(?% p`? ? % p`?Hd?$$?% p`D(I pl0\?X0?,T??B(I?8 8 1 0YP0eX0f~?T?00f?p?X?0?60B??  p`D(?0Ĩ ??B?? T ?0?h ? o??%?`??2000+%@?h?X?r%rrD ??$l ?x??0L? ??լ ?۰?h?۰o??t ?P?0??+??H?0?<??B?r???0?0?2B?r?( ?H?@??pB??r?p??pferer: http://localhos??/-8;q=0.66, *;q=0.?(ml,t?ܰhtml;q=0.9,t?plai%X+?(??(+%0?ds,*/??޸0W v v v%?@ֳ?@ vh v?p qd? v t- t(?x? v?ް?? e?@?(?@F|d?(?`F|?p?`r?p?? | tT?ް F|?p tT? ΰ'Buon giorno', )

when run through apache.

I note some other funny stuff though; my php4 command line binary
doesn't load the correct .so files, and states its version as 4.1.2.

Otherwise phpinfo() gives me:

PHP Version 4.2.3

System Linux voltaire 2.4.19-powerpc-smp #1 SMP Mon Sep 9 09:11:02 EDT
2002 ppc unknown unknown GNU/Linux
Build Date Mar 15 2003 17:45:31.......


On 02/04/03, Jean-Christophe Michel (jc.michel@symetrie.com) wrote:
> var_export() seems to print delirious contents when printing an array:
> only the first two or three values are correctly printed. Then it seems
> to be like utf8 printed in iso-latin1...
> 
> I experienced this on a powerpc/testing with php as cgi and module,
> php -v gives 4.2.3.
> Could someone have the same test on some other machines ?
> I don't know if it's a php bug or a ppc pkg one... though there's no bug
> report till now on bugs.php.net.
-- 
Rory Campbell-Lange 
<rory@campbell-lange.net>
<www.campbell-lange.net>



Reply to: