[Date Prev][Date Next] [Thread Prev][Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

Re: Evolution/Courier-IMAP acting strange

  I am running the same setup here (Evolution 1.0.8) and Woody with
courier-imap-ssl and just tried going in and out of my IMAP inbox
without trouble. I am running maildir (not mbox) so that may be a
difference and I also do not have 350 message in my inbox! :-)

  If you send step-by-step how to create your problem, I can see if I
can reproduce it here.

  Will unsubscribing and then resubscribing to the IMAP folders fix the
problem also?

  Have you tried an inbox with fewer messages to see if that will solve
your problem?

  I have run into problems using Outlook with Courier and very large
mbox files.

ELB Internet Services, Inc.
Web Design, Computer Consulting, Internet Hosting

On Sun, 2002-12-29 at 13:39, Justin Ryan wrote:
> Heya all..
> I've got a server running Debian woody with courier-imap-ssl (just moved
> over from uw-imap this morning).  Everything is working great (esp. in
> comparison to uw), but for some reason after the first couple of times I
> open INBOX, Evolution says 'This folder cannot contain messages',
> although it recognizes that there are ~350 messages in INBOX.
> If I delete and re-add my IMAP account to Evolution, it will work fine
> again for a few minutes and then do the same thing.  Using Squirrelmail,
> everything is fine..
> Thanks in advance for any help!
> -Justin
> -- 
> Justin Ryan <jryan@rackspace.com>
> -- 
> To UNSUBSCRIBE, email to debian-isp-request@lists.debian.org
> with a subject of "unsubscribe". Trouble? Contact listmaster@lists.debian.org

Reply to: