[Date Prev][Date Next] [Thread Prev][Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

weird speed problem

I have a really weird problem with estimating how fast my itanium is.

I have a really simple/stupid program which is the loop which iterates
1000 times around the point of iterative approximation of PI. 

First I've compiled it under shipped red hat... it ran 12 sec, I was
happy because it took the same amount of time for 64bit amd opteron...
Then I played with how fast ia32 emulation is (took it about 2-3 minutes
for the same but ia32 bit compiled program). But then at some point
after I recompiled it back to ia64 it started running almost as slow as
ia32 though file says
a.out: ELF 64-bit LSB executable, IA-64 (Intel 64 bit architecture)
version 1 (SYSV), for GNU/Linux 2.4.0, dynamically linked (uses shared
libs), not stripped

I reinstalled linux with debian... The same story - that damn program
which runs fast under all other architerctures runs stupidly slow 64bit
on itanium...

What could I screw by checking ia32 emulation so thoroughly??

P.S. bogomips run from command line reports just ~400 when /proc/cpuinfo
is 1400...

WHAT is WRONG??? Please advise
=------------------------------   /v\  ----------------------------=
Keep in touch                    // \\     (yoh@|www.)onerussian.com
Yaroslav Halchenko              /(   )\               ICQ#: 60653192
                   Linux User    ^^-^^    [175555]
             Key  http://www.onerussian.com/gpg-yoh.asc
GPG fingerprint   3BB6 E124 0643 A615 6F00  6854 8D11 4563 75C0 24C8

Reply to: