[Date Prev][Date Next] [Thread Prev][Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

stuck on exec server (was Re: Hurd packages uploaded)

On Tue, 22 Dec 1998 at 22:09:45 +0100, Marcus Brinkmann wrote:
> On Tue, Dec 22, 1998 at 03:16:18PM -0500, John Tobey wrote:
> > Found them.  Installed them.  Booted them--at least as far as "Hurd
> > server bootstrap: ext2fs.static exec_" where it hangs.  Any
> > suggestions?
> > 
> > For a rough idea of the steps I took, see
> > 
> >    http://people.ne.mediaone.net/jtobey/inst.html
> Hmmm. Looked fine. As long as I didn't screw up my upload
> (I admit that I didn't test it much, as the prior build did work).
> Mmmh. I really should have done some testing, because I used Gord's
> new specs file instead of my own.
> On the other hand, if it comes as far the static bins should be fine
> (as serverboot is also one). 
> Try installing also libc6-dev!

I did install libc6-dev.  (btw, there doesn't look to be any reason
not to use deb_install for libc6-dev.  Is there any?)

> Try without a swap device.
> Do you have the ld.so.1 link? (or is it ld.so?)

Yep, yep.

> Sorry for being so lame. My whole system went fubar and I am currently
> recovering my partition table... at least I hope so.

Aw, come on, you're doing a great job!  Did I mention that my hurd
partition straddles the 500MB line and I have one of those old
controllers?  Once when I untarred a hurd onto it, it couldn't boot
because boot/gnumach was (I guess) beyond 500MB.  Now I'm kind of
assuming that I wouldn't get this far if that were a concern this
time.  (I have gotten as far as sh and emacs with an earlier hurd.)

> Let me know if something changes.

For your amusement, I include here the terminal output:

AT386 boot: physical memory from 0x0 to 0x1800000
pci_init: no BIOS32 detected
hda: Conner Peripherals 1620MB - CFS1621A, 1548MB w/0kB Cache, CHS=3146/16/63
hda: IRQ probe failed (0)
hdb: IRQ probe failed (0)
hdb: IRQ probe failed (0)
hdb: IRQ probe failed (0)
ide0 at 0x1f0-0x1f7,0x3f6 on irq 14
Floppy drive(s): fd0 is 1.44M
FDC 0 is an 8272A
scsi : 0 hosts.
scsi : detected total.
eth0: D-Link DE-600 pocket adapter: not at I/O 0x378
D-Link DE-620 pocket adatper not identified in the printer port
eth1: D-Link DE-600 pocket adapter: not at I/O 0x378
D-Link DE-620 pocket adatper not identified in the printer port
Partition check:
 hda: hda1 hda2 hda3 < hda5 hda6 hda7 >
com0: at atbus0, port = 3f8, spl = 6, pic = 4. (DOS COM1)
com1: at atbus1, port = 2f8, spl = 6, pic = 3. (DOS COM2)
hda3: bad access: block=28, count=2
end_request: I/O error, dev 03:03, sector 28
(serverboot): Running without any paging
Hurd server bootstrap: ext2fs.static exec_

(blinking cursor after exec)

Reply to: