[Date Prev][Date Next] [Thread Prev][Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

Re: debian hamm problems

On Mon, Oct 13, 1997 at 07:51:18PM +0200, joost witteveen wrote:
> > I upgraded to the latest hamm stuff as of last Monday or so;
> > now when I start up, my network script takes ages (like 5-10 minutes!)
> > to run. It gives a couple of "SIOCADDRT: Invalid parameter" messages,
> > which I think it always gave, a few minutes apart. It reads
> > #!      /bin/sh
> > ifconfig lo
> > route add -net
> I've got:
> route add
> I seem to remember discussions on linux-kernel about change that
> invalidated, and this caused a lot of troubles for redhat
> people (they had that by default in their scripts). Did you come
> from RedHat, by any chance?
> This change took effect somewhere in the 1.3.x kernels (late 1.3.x IIRC),
> so if that's it then you must also have upgraded your kernel with
> the hamm-upgrade.

I fixed the -> 1 problem (although it looks right as is to me),
but it still hangs, and it hangs on the ifconfig commands, both
the ifconfig lo and the ifconfig eth0. I might try downgrading netbase
to see if this helps.

Hamish Moffatt, StudIEAust              hamish@debian.org, hmoffatt@mail.com
Student, computer science & computer systems engineering.    3rd year, RMIT.
http://hamish.home.ml.org/ (PGP key here)             CPOM: [*****     ] 56%
The opposite of a profound truth may well be another profound truth.  --Bohr

TO UNSUBSCRIBE FROM THIS MAILING LIST: e-mail the word "unsubscribe" to
debian-devel-request@lists.debian.org . 
Trouble?  e-mail to templin@bucknell.edu .

Reply to: