[Date Prev][Date Next] [Thread Prev][Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

Bug#276944: marked as done (installation-reports: d-i segfaults at startup)



Your message dated Sat, 30 Sep 2006 10:41:50 +0200
with message-id <20060930084150.GA3325@stappers.nl>
and subject line Closing a 2004 d-i segfault
has caused the attached Bug report to be marked as done.

This means that you claim that the problem has been dealt with.
If this is not the case it is now your responsibility to reopen the
Bug report if necessary, and/or fix the problem forthwith.

(NB: If you are a system administrator and have no idea what I am
talking about this indicates a serious mail system misconfiguration
somewhere.  Please contact me immediately.)

Debian bug tracking system administrator
(administrator, Debian Bugs database)

--- Begin Message ---
Package: installation-reports
Severity: important

Debian-installer-version: 2004-09-20.
URL of installer image:
http://people.debian.org/~joshk/d-i/images/2004-09-29/sparc64/netboot/boot.img
uname -a: Linux 2.4.26-sparc64 #1 Fri Jun 18 02:04:50 PDT 2004 sparc64 unknown
(done on another image. Using the image mentioned I don't get a shell).
Date: Sun, 17 Oct 2004 18:58:27 +0200
Method: netboot using bootp. boot server IA32 box running sid.

Machine: Sun Ultra 10
Processor: TI Ultrasparc IIi (Sabre)
Memory: 128MB
Root Device: IDE
Root Size/partition table: NA

lspci:
lspci -n:

Base System Installation Checklist:

Initial boot worked:    [E]
Configure network HW:   [ ]
Config network:         [ ]
Detect CD:              [ ]
Load installer modules: [ ]
Detect hard drives:     [ ]
Partition hard drives:  [ ]
Create file systems:    [ ]
Mount partitions:       [ ]
Install base system:    [ ]
Install boot loader:    [ ]
Reboot:                 [ ]

Comments/Problems:

The kernel boots and intializes the creator 3d fb console correctly.
After the 'VFS: Mounted root ...' and the init version message I get an 
endless series of 'Segmentation fault' messages. I guess the 
/sbin/debian-installer program crashes and is respawned ad infinitum by init.

-- System Information:
Debian Release: 3.1
  APT prefers unstable
  APT policy: (500, 'unstable')
Architecture: i386 (i686)
Kernel: Linux 2.6.8-rc2
Locale: LANG=en_IE@euro, LC_CTYPE=en_IE@euro (ignored: LC_ALL set to en_IE@euro)


--- End Message ---
--- Begin Message ---
Hello Peter,

In bugreport #276944 is
| From: Justin Pryzby <justinpryzby@users.sourceforge.net>
| To: 276944-submitter@bugs.debian.org
| Subject: Debian installer segfault
| Date: Thu, 30 Jun 2005 10:19:10 -0400
| 
| Hi,
| 
| Long ago, you reported that the Debian installer segfaulted early in
| the install process[0].  Have you had any chance to retry this with a
| more recent installer?  Do you know if the bug still applies?
| 
| Thanks,
| Justin
| 
| References
| 
| [0] http://bugs.debian.org/276944

The bug submit was done september 2004.

Meanwhile we had (many :-) succesfull installs on Sun Ultra 10.

So I'm closing this BR now.


Cheers
Geert Stappers

--- End Message ---

Reply to: