[Date Prev][Date Next] [Thread Prev][Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

Bug#300346: marked as done (Installation Problem with Debian version 3.0r4)



Your message dated Wed, 23 Mar 2005 19:29:03 +0000
with message-id <4241C37F.2030401@gmx.de>
and subject line [Fwd: Re: Bug#300346: Installation Problem with Debian version 3.0r4]
has caused the attached Bug report to be marked as done.

This means that you claim that the problem has been dealt with.
If this is not the case it is now your responsibility to reopen the
Bug report if necessary, and/or fix the problem forthwith.

(NB: If you are a system administrator and have no idea what I am
talking about this indicates a serious mail system misconfiguration
somewhere.  Please contact me immediately.)

Debian bug tracking system administrator
(administrator, Debian Bugs database)

--------------------------------------
Received: (at submit) by bugs.debian.org; 19 Mar 2005 06:35:41 +0000
>From wuyanming@hotmail.com Fri Mar 18 22:35:40 2005
Return-path: <wuyanming@hotmail.com>
Received: from bay19-f6.bay19.hotmail.com (hotmail.com) [64.4.53.56] 
	by spohr.debian.org with esmtp (Exim 3.35 1 (Debian))
	id 1DCXYe-0001Tb-00; Fri, 18 Mar 2005 22:35:37 -0800
Received: from mail pickup service by hotmail.com with Microsoft SMTPSVC;
	 Fri, 18 Mar 2005 22:35:06 -0800
Message-ID: <BAY19-F691DB75CC7A96594B6A5DB64B0@phx.gbl>
Received: from 203.117.33.23 by by19fd.bay19.hotmail.msn.com with HTTP;
	Sat, 19 Mar 2005 06:35:06 GMT
X-Originating-IP: [203.117.33.23]
X-Originating-Email: [wuyanming@hotmail.com]
X-Sender: wuyanming@hotmail.com
From: "Yanming Wu" <wuyanming@hotmail.com>
To: submit@bugs.debian.org
Bcc: 
Subject: Installation Problem with Debian version 3.0r4
Date: Sat, 19 Mar 2005 06:35:06 +0000
Mime-Version: 1.0
Content-Type: text/plain; format=flowed
X-OriginalArrivalTime: 19 Mar 2005 06:35:06.0299 (UTC) FILETIME=[C9FF68B0:01C52C4D]
Delivered-To: submit@bugs.debian.org
X-Spam-Checker-Version: SpamAssassin 2.60-bugs.debian.org_2005_01_02 
	(1.212-2003-09-23-exp) on spohr.debian.org
X-Spam-Status: No, hits=-5.8 required=4.0 tests=BAYES_10,HAS_PACKAGE,
	MSGID_FROM_MTA_HEADER autolearn=no 
	version=2.60-bugs.debian.org_2005_01_02
X-Spam-Level: 

Package: Installation
Version: 3.0r4

   I encountered an installation problem when I installed version 3.0r4. The
problem happens like this:

I finished the first round of installation and can boot to linux,  after
that I need to do more installation, like setting root user account and
normal user account, then one screen is to "Configuring Locale", including
EN-US UTF-8. It is in this screen, I was stopped. After making a selection,
there is no way for me to move the cursor to the "OK" button at the bottom
of the screen in order to move to the next screen. So I can not continue
with the installation process.

   Your reply will be greatly appreciated. Thanks in advance.

Regards,

Yanming Wu

_________________________________________________________________
Don't just search. Find. Check out the new MSN Search! 
http://search.msn.com/


---------------------------------------
Received: (at 300346-done) by bugs.debian.org; 23 Mar 2005 19:30:08 +0000
>From mack_kn@gmx.de Wed Mar 23 11:30:08 2005
Return-path: <mack_kn@gmx.de>
Received: from imap.gmx.net (mail.gmx.net) [213.165.64.20] 
	by spohr.debian.org with smtp (Exim 3.35 1 (Debian))
	id 1DEBYO-0006B6-00; Wed, 23 Mar 2005 11:30:08 -0800
Received: (qmail invoked by alias); 23 Mar 2005 19:29:36 -0000
Received: from p549A97BF.dip0.t-ipconnect.de (EHLO [192.168.122.254]) [84.154.151.191]
  by mail.gmx.net (mp027) with SMTP; 23 Mar 2005 20:29:36 +0100
X-Authenticated: #2184277
Message-ID: <4241C37F.2030401@gmx.de>
Date: Wed, 23 Mar 2005 19:29:03 +0000
From: Christian Mack <mack_kn@gmx.de>
User-Agent: Mozilla/5.0 (Windows; U; Win98; en-US; rv:1.8b2) Gecko/20050320
MIME-Version: 1.0
To: 300346-done@bugs.debian.org
Subject: [Fwd: Re: Bug#300346: Installation Problem with Debian version 3.0r4]
Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-15
Content-Transfer-Encoding: 7bit
X-Y-GMX-Trusted: 0
Delivered-To: 300346-done@bugs.debian.org
X-Spam-Checker-Version: SpamAssassin 2.60-bugs.debian.org_2005_01_02 
	(1.212-2003-09-23-exp) on spohr.debian.org
X-Spam-Status: No, hits=-6.0 required=4.0 tests=BAYES_00,HAS_BUG_NUMBER 
	autolearn=no version=2.60-bugs.debian.org_2005_01_02
X-Spam-Level: 



-------- Original Message --------
Subject: Re: Bug#300346: Installation Problem with Debian version 3.0r4
Date: Wed, 23 Mar 2005 12:40:24 +0000
From: Yanming Wu <wuyanming@hotmail.com>
To: mack_kn@gmx.de

Hi, Christian

  I use the tab key and the problem solved. Thanks a lot!

Regards,

Yanming Wu


< cut >

So closing this Bugreport.

Bye
Christian



Reply to: