[Date Prev][Date Next] [Thread Prev][Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

Bug#298014: Successful d-i install on a 712/80

Package: installation-reports

Debian-installer-version: 2005-02-25 (using kernel 2.6.8), a "daily" build
uname -a: Linux euwe 2.6.8-2-32-smp #1 SMP Mon Feb 7 22:19:10 EST 2005 parisc GNU/Linux
Date: 2005-03-03
Method: Net boot via bootp

Machine: HP PA-RISC Model 712/80
Processor: HP PA-RISC 1.1 80 MHz
Memory: 96 MB
Root Device: SCSI Quantum Fireball
Root Size/partition table:
Using the d-i built-in partitioner (one giant partition preset due to laziness inherent in Engineering Students):
Mount Point       Size
/                 1.7G
/boot             118M
swap               60M

Output of lspci and lspci -n: n/a (machine doesn't have PCI)

Base System Installation Checklist:
[O] = OK, [E] = Error (please elaborate below), [ ] = didn't try it

Initial boot worked:    [O]
Configure network HW:   [O]
Config network:         [O]
Detect CD:              [ ]
Load installer modules: [O]
Detect hard drives:     [O]
Partition hard drives:  [O]
Create file systems:    [O]
Mount partitions:       [O]
Install base system:    [O]
Install boot loader:    [O]
Reboot:                 [O]


Everything seems to check out with this machine. Didn't do a CD-ROM install for obvious reasons (my lack of an external CD-ROM drive, and the machine's lack of an internal one). Took a bloody long time thanks to the machine's age, but everything seems to work just fine.

Philippe Vachon
Administrator, EngSoc Project, 3338 ME
Faculty of Engineering, Carleton University

Reply to: