[Date Prev][Date Next] [Thread Prev][Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

Bug#246858: installation-reports

Package: installation-reports

Debian-installer-version: <20040501 Beta4 from Debian.org>
uname -a: <Won't get that far...>
Date: <20040501 2300>
Method: <Trying to install from a CDROM>

Machine: <Dell Latitude Cpt 400GT>
Processor: Celeron 466 MHz
Memory: 128 MB
Root Device: <IDE >
Root Size/partition table: <Feel free to paste the full partition
     table, with notes on which partitions are mounted where.>
Output of lspci:

Base System Installation Checklist:

Initial boot worked:    [O ]
Configure network HW:   [E ]
Config network:         [ E]
Detect CD:              [E ]
Load installer modules: [ O]
Detect hard drives:     [ E]
Partition hard drives:  [ E]
Create file systems:    [E ]
Mount partitions:       [ E]
Install base system:    [ E]
Install boot loader:    [ E]
Reboot:                 [ O]
[O] = OK, [E] = Error (please elaborate below), [ ] = didn't try it

System boots from CD and goes through

1) Choose Language
2) Choose Country
3) Choose Keyboard Layout

It then spins up the CD it just booted from but suddenly can't read from or find when trying to mount and copy modules.
After a minute or two I get :
"A problem occured when data was read from the CD-ROM. Make sure it's still in the drive. If you try again and it doesn't work, verify your CD so that it is error free

Couldn't copy from CDROM. Try again?"

At this point all connection to the CDROM is gone. A retry can't find our mount the CD. And verification doesn't work as no reading from the CD occur when chosen.

A reboot boots the machine off the CD but get stuck as above again regardless of 2.4 or 2.6 Kernel.

CD works fine on my desktop though so I don't think the CD is faulty.

Hitta rätt på nätet med MSN Sök http://search.msn.se/

Reply to: