[Date Prev][Date Next] [Thread Prev][Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

Re: SheevaPlug install hangs at "Configuring linux-image-2.6.32-5-kirkwood"


I just upgraded Sheevaplug (not the eSATA version) from Lenny to Squeeze, seems all OK.

Setting up initramfs-tools (0.98.2) ...
Installing new version of config file /etc/initramfs-tools/initramfs.conf ... Installing new version of config file /etc/initramfs-tools/update-initramfs.conf ...
update-initramfs: deferring update (trigger activated)
Setting up linux-image-2.6.32-5-kirkwood (2.6.32-21) ...
Running depmod.
Running update-initramfs.
update-initramfs: Generating /boot/initrd.img-2.6.32-5-kirkwood
Examining /etc/kernel/postinst.d.
run-parts: executing /etc/kernel/postinst.d/initramfs-tools 2.6.32-5-kirkwood /boot/vmlinuz-2.6.32-5-kirkwood
stuff deleted
Processing triggers for initramfs-tools ...
update-initramfs: Generating /boot/initrd.img-2.6.32-5-kirkwood
Generating kernel u-boot image... done.
Creating backup of /boot/uImage.
Creating new /boot/uImage.
Generating initrd u-boot image... done.
Creating backup of /boot/uInitrd.
Creating new /boot/uInitrd.

rebooted, uname -a now shows :

Linux sheevaplug2 2.6.32-5-kirkwood #1 Thu Aug 26 03:31:56 UTC 2010 armv5tel GNU/Linux

So this detour: Lenny -> Squeeze apparently works.



Op 12-9-2010 20:18, Tixy schreef:
On Sun, 2010-09-12 at 14:15 +0200, Martin Michlmayr wrote:
* Tixy<debianuser@tixy.myzen.co.uk>  [2010-09-12 12:00]:
Trying to install Lenny didn't work either: "The installer cannot find a
suitable kernel package to install."
You probably didn't pass the right parameters when booting or used the
wrong image.
Thanks for making me look at the obvious :-)

I checked my log files and you are correct, the repository argument was
missing the double-quotes. This happened because I used echo from the
command line to send the arguments to the sheevaplug. (Pasting text in
puTTY seems to require a middle mouse button, which I don't have.)

I've now booted Lenny, changed sources.list to squeeze and updated
kernel and initrams-tools without problem; am busy updating everything
else now...

Reply to: