[Date Prev][Date Next] [Thread Prev][Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

Bug#263877: Various display artifacts in uxterm



On Fri, Aug 06, 2004 at 06:10:08AM +0200, Matt Zimmerman wrote:
> Package: xterm
> Version: 4.3.0.dfsg.1-6
> Severity: normal
> 
> This would have been Severity: minor, except that today I ran into a case
> where it actually lost information (for all practical purposes) which should
> have been displayed.  I originally noticed that threaded mode in mutt was
> not handled correctly:
> 
> 1. Open an mbox in mutt with some threads in it: mutt -f <mbox file>
> 
> 2. Set threaded mode: 'o', 't' (drawn correctly)
> 
> 3. Cause uxterm to redraw, e.g. by switching desktops, iconifying/restoring
> uxterm, etc. (drawn incorrectly, some parts of the screen revert to the
> uxterm background colour where they had previously been set to a different
> colour)

perhaps related (but not with the iso10646 fonts - but I've seen people
changing the fonts in uxterm to use TrueType fonts):

                  Patch #194 - 2004/7/27 - XFree86 4.4.99.11

     * fix  a  repainting bug introduced in patch #180: when using a font
       lacking  line-drawing  characters,  a  repaint of the screen could
       skip  horizontally  an  extra  amount after filling in the missing
       character  (reports  by  Nicolas  George,  Hans  de  Goede, Redhat
       Bugzilla #128341).

-- 
Thomas E. Dickey
http://invisible-island.net
ftp://invisible-island.net

Attachment: pgpN6o63XA0hL.pgp
Description: PGP signature


Reply to: