[Date Prev][Date Next] [Thread Prev][Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

Bug#145412: Still a problem

On Fri, May 28, 2004 at 09:44:30AM -0400, Kyle McMartin wrote:
> On Fri, May 28, 2004 at 03:43:23AM -0500, Branden Robinson wrote:
> > I'm not surprised, as nothing has been done to fix it.
> >
> Nod.
> A "fix" for this, is that I just go and rebuild X without the
> 450_ia64_ati_avoid_cpio.diff patch, which
> really isn't too big of a deal and I can live with. This obviously isn't
> a solution, since it probably breaks things for other people.

Yeah, patch #450 is in there by explicit request.  Using CPIO can cause
machine checks on at least some IA64 boxen, so it's really not a good
idea for the general case.

> > The only fix for this bug is for some new code to be written for the
> > atimisc driver.
> Interesting. If I have some free time, I will take a look into writing
> the code. Hopefully it is not the sort that requires ATI documentation
> to fix.

In many cases, there isn't much difference between the driver's MMIO
code and the CPIO code.  However, where there are differences, they
might be exactly the type that requires docs.

However, I do encourage you to look into this; I'll be quite interested
to see what you find out, and if I can help with some general X server
questions, I'd be happy to.  I'm probably not of much use when it comes
to atimisc driver internals, though.

Thanks very much for looking into this.

G. Branden Robinson                |       The only way to get rid of a
Debian GNU/Linux                   |       temptation is to yield to it.
branden@debian.org                 |       -- Oscar Wilde
http://people.debian.org/~branden/ |

Attachment: signature.asc
Description: Digital signature

Reply to: