[Date Prev][Date Next] [Thread Prev][Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

Bug#234025: xserver-xfree86: Same problem w/ radeon 9200 (it's fixed in XF86 4.4.0)

On Tue, Mar 30, 2004 at 01:46:37PM +0200, Sven Luther wrote:
> On Tue, Mar 23, 2004 at 07:43:45PM +0200, Manolis Tzanidakis wrote:
> > Package: xserver-xfree86
> > Version: 4.3.0-7
> > Severity: normal
> > Followup-For: Bug #234025
> > 
> > I have exactly the same problem w/ my new & shiny Radeon 9200 (thank
> > god for this thread, I have X working now, thanx to it).
> > I built XF86 4.4.0 on my LFS partition & it works with & without the
> > s-video cable plugged it.
> > It is possible to back-port ati drivers from 4.4.0rc1 or something
> > (before the change in license) ?
> Notice that if Branden would enable the driver-sdk patch i submitted
> such a long time ago,

It wasn't suitable for merge as it stood.  IIRC, Daniel Stone
volunteered to shepherd it in, but ran out of time to do this.

If someone will step up and responsibility for it, it might get in.  But
dumping patches that have problems and/or won't apply is not sufficient.

It's a wishlist item, and is being prioritized accordingly.  Take a look
at XFree86's bug list.

If you have time to work on it again, great.  Please see the HACKING


...and scroll to the bottom.

G. Branden Robinson                |      The National Security Agency is
Debian GNU/Linux                   |      working on the Fourth Amendment
branden@debian.org                 |      thing.
http://people.debian.org/~branden/ |      -- Phil Lago, Deputy XD, CIA

Attachment: signature.asc
Description: Digital signature

Reply to: