[Date Prev][Date Next] [Thread Prev][Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

Bug#198344: marked as done (xserver-xfree86: [nv] GeForce2 MX not supported in XFree86 4.1.0)



Your message dated Sat, 8 Nov 2003 20:53:11 -0500
with message-id <20031109015311.GV20214@deadbeast.net>
and subject line Bug#198344: xserver-xfree86: nvidia+kernel 2.6.0-test7+debian unstable
has caused the attached Bug report to be marked as done.

This means that you claim that the problem has been dealt with.
If this is not the case it is now your responsibility to reopen the
Bug report if necessary, and/or fix the problem forthwith.

(NB: If you are a system administrator and have no idea what I am
talking about this indicates a serious mail system misconfiguration
somewhere.  Please contact me immediately.)

Debian bug tracking system administrator
(administrator, Debian Bugs database)

--------------------------------------
Received: (at submit) by bugs.debian.org; 21 Jun 2003 22:34:17 +0000
>From mpbuss1@attbi.com Sat Jun 21 17:34:16 2003
Return-path: <mpbuss1@attbi.com>
Received: from rwcrmhc53.comcast.net (rwcrmhc13.attbi.com) [204.127.198.39] 
	by master.debian.org with esmtp (Exim 3.35 1 (Debian))
	id 19Tqw4-0002z9-00; Sat, 21 Jun 2003 17:34:16 -0500
Received: from gamer (12-206-121-245.client.attbi.com[12.206.121.245](untrusted sender))
          by attbi.com (rwcrmhc13) with SMTP
          id <2003062122341501500aldbfe>; Sat, 21 Jun 2003 22:34:15 +0000
From: "mpbuss1" <mpbuss1@attbi.com>
To: <XFree86@XFree86.Org>,
	<submit@bugs.debian.org>
Subject: Package: xfree86-common
Date: Sat, 21 Jun 2003 15:34:33 -0700
Message-ID: <001101c33845$4a2a2240$0009500a@nix.lcl>
MIME-Version: 1.0
Content-Type: text/plain;
	charset="iso-8859-1"
Content-Transfer-Encoding: 7bit
X-Priority: 3 (Normal)
X-MSMail-Priority: Normal
X-Mailer: Microsoft Outlook CWS, Build 9.0.2416 (9.0.2911.0)
X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2800.1106
Importance: Normal
Delivered-To: submit@bugs.debian.org
X-Spam-Status: No, hits=-4.4 required=4.0
	tests=HAS_PACKAGE,MAILTO_TO_SPAM_ADDR
	version=2.53-bugs.debian.org_2003_06_18
X-Spam-Level: 
X-Spam-Checker-Version: SpamAssassin 2.53-bugs.debian.org_2003_06_18 (1.174.2.15-2003-03-30-exp)

Package: xfree86-common

Any help to resolve this issue, much appreciated.

Thank you ...  Mike

bug reports:

I'm running a Asus A7N266 board with a nVidia Force 420 chipset and a
GeForce2 MX GPU.

bud:/# startx

warning: process set to nice value 0 instead of -10 as requested

This is a pre-release version of XFree86, and is not supported in any
way.  Bugs may be reported to XFree86@XFree86.Org and patches submitted
to fixes@XFree86.Org.  Before reporting bugs in pre-release versions,
please check the latest version in the XFree86 CVS repository
(http://www.XFree86.Org/cvs)

XFree86 Version 4.1.0.1 / X Window System
(protocol Version 11, revision 0, vendor release 6510)
Release Date: 21 December 2001
        If the server is older than 6-12 months, or if your card is
        newer than the above date, look for a newer version before
        reporting problems.  (See http://www.XFree86.Org/FAQ)
Build Operating System: Linux 2.4.17 i686 [ELF]
Module Loader present
(==) Log file: "/var/log/XFree86.0.log", Time: Sat Jun 21 15:07:26 2003
(==) Using config file: "/etc/X11/XF86Config-4"
Markers: (--) probed, (**) from config file, (==) default setting,
         (++) from command line, (!!) notice, (II) informational,
         (WW) warning, (EE) error, (NI) not implemented, (??) unknown.
(==) ServerLayout "Default Layout"
(**) |-->Screen "Default Screen" (0)
(**) |   |-->Monitor "Sony G400"
(**) |   |-->Device "nv Gforce-2"
(**) |-->Input Device "Generic Keyboard"
(**) XKB: rules: "xfree86"
(**) XKB: model: "pc104"
(**) XKB: layout: "us"
(**) |-->Input Device "Configured Mouse"
(**) |-->Input Device "Generic Mouse"
(WW) The directory "/usr/lib/X11/fonts/cyrillic" does not exist.
        Entry deleted from font path.
(**) FontPath set to
"unix/:7100,/usr/lib/X11/fonts/misc,/usr/lib/X11/fonts/100dpi/:unscaled,/usr
/lib/X11/fonts/75dpi/:unscaled,/usr/lib/X11/fonts/Type1,/usr/lib/X11/fonts/S
peedo,/usr/lib/X11/fonts/100dpi,/usr/lib/X11/fonts/75dpi"
(==) RgbPath set to "/usr/X11R6/lib/X11/rgb"
(==) ModulePath set to "/usr/X11R6/lib/modules"
(--) using VT number 7

(II) Loading /usr/X11R6/lib/modules/fonts/libbitmap.a
(II) Module bitmap: vendor="The XFree86 Project"
        compiled for 4.1.0.1, module version = 1.0.0
(II) Loading /usr/X11R6/lib/modules/libpcidata.a
(II) Module pcidata: vendor="The XFree86 Project"
        compiled for 4.1.0.1, module version = 0.1.0
(II) Loading /usr/X11R6/lib/modules/libscanpci.a
(II) Module scanpci: vendor="The XFree86 Project"
        compiled for 4.1.0.1, module version = 0.1.0
(II) Unloading /usr/X11R6/lib/modules/libscanpci.a
(--) PCI:*(2:0:0) NVidia unknown chipset (0x01a0) rev 177, Mem @
0xe4000000/24, 0xe8000000/27, BIOS @ 0xe7ff0000/16
(II) Loading /usr/X11R6/lib/modules/extensions/libGLcore.a
(II) Module GLcore: vendor="The XFree86 Project"
        compiled for 4.1.0.1, module version = 1.0.0
(II) Loading /usr/X11R6/lib/modules/extensions/libdbe.a
(II) Module dbe: vendor="The XFree86 Project"
        compiled for 4.1.0.1, module version = 1.0.0
(II) Loading /usr/X11R6/lib/modules/libddc.a
(II) Module ddc: vendor="The XFree86 Project"
        compiled for 4.1.0.1, module version = 1.0.0
(II) Loading /usr/X11R6/lib/modules/extensions/libdri.a
(II) Module dri: vendor="The XFree86 Project"
        compiled for 4.1.0.1, module version = 1.0.0
(II) Loading /usr/X11R6/lib/modules/linux/libdrm.a
(II) Module drm: vendor="The XFree86 Project"
        compiled for 4.1.0.1, module version = 1.0.0
(II) Loading /usr/X11R6/lib/modules/extensions/libextmod.a
(II) Module extmod: vendor="The XFree86 Project"
        compiled for 4.1.0.1, module version = 1.0.0
(II) Loading /usr/X11R6/lib/modules/fonts/libfreetype.a
(II) Module freetype: vendor="The XFree86 Project"
        compiled for 4.1.0.1, module version = 1.1.9
(II) Loading /usr/X11R6/lib/modules/extensions/libglx.a
(II) Module glx: vendor="The XFree86 Project"
        compiled for 4.1.0.1, module version = 1.0.0
(II) Loading /usr/X11R6/lib/modules/linux/libint10.a
(II) Module int10: vendor="The XFree86 Project"
        compiled for 4.1.0.1, module version = 1.0.0
(II) Loading /usr/X11R6/lib/modules/extensions/libpex5.a
(II) Module pex5: vendor="The XFree86 Project"
        compiled for 4.1.0.1, module version = 1.0.0
(II) Loading /usr/X11R6/lib/modules/extensions/librecord.a
(II) Module record: vendor="The XFree86 Project"
        compiled for 4.1.0.1, module version = 1.13.0
(II) Loading /usr/X11R6/lib/modules/fonts/libspeedo.a
(II) Module speedo: vendor="The XFree86 Project"
        compiled for 4.1.0.1, module version = 1.0.0
(II) Loading /usr/X11R6/lib/modules/fonts/libtype1.a
(II) Module type1: vendor="The XFree86 Project"
        compiled for 4.1.0.1, module version = 1.0.0
(II) Loading /usr/X11R6/lib/modules/libvbe.a
(II) Module vbe: vendor="The XFree86 Project"
        compiled for 4.1.0.1, module version = 1.0.0
(II) Loading /usr/X11R6/lib/modules/extensions/libxie.a
(II) Module xie: vendor="The XFree86 Project"
        compiled for 4.1.0.1, module version = 1.0.0
(II) Loading /usr/X11R6/lib/modules/drivers/nv_drv.o
(II) Module nv: vendor="The XFree86 Project"
        compiled for 4.1.0.1, module version = 1.0.1
(II) Loading /usr/X11R6/lib/modules/input/mouse_drv.o
(II) Module mouse: vendor="The XFree86 Project"
        compiled for 4.1.0.1, module version = 1.0.0
(II) NV: driver for NVIDIA chipsets: RIVA128, RIVATNT, RIVATNT2,
        RIVATNT2 (A), RIVATNT2 (B), RIVATNT2 (Ultra), RIVATNT2 (Vanta),
        RIVATNT2 M64, RIVATNT2 (Integrated), GeForce 256, GeForce DDR,
        Quadro, GeForce2 GTS, GeForce2 GTS (rev 1), GeForce2 ultra,
        Quadro 2 Pro, GeForce2 MX, GeForce2 MX DDR, Quadro 2 MXR,
        GeForce 2 Go, GeForce3, GeForce3 (rev 1), GeForce3 (rev 2),
        GeForce3 (rev 3)
(--) Assigning device section with no busID to primary device
(EE) No devices detected.

Fatal server error:
no screens found

When reporting a problem related to a server crash, please send
the full server output, not just the last messages.
This can be found in the log file "/var/log/XFree86.0.log".
Please report problems to submit@bugs.debian.org.

X connection to :0.0 broken (explicit kill or server shutdown).


---------------------------------------
Received: (at 198344-done) by bugs.debian.org; 9 Nov 2003 01:53:13 +0000
>From branden@deadbeast.net Sat Nov 08 19:53:12 2003
Return-path: <branden@deadbeast.net>
Received: from dhcp065-026-182-085.indy.rr.com (redwald.deadbeast.net) [65.26.182.85] 
	by master.debian.org with esmtp (Exim 3.35 1 (Debian))
	id 1AIelM-0000Ja-00; Sat, 08 Nov 2003 19:53:12 -0600
Received: by redwald.deadbeast.net (Postfix, from userid 1000)
	id 6B85D64177; Sat,  8 Nov 2003 20:53:11 -0500 (EST)
Date: Sat, 8 Nov 2003 20:53:11 -0500
From: Branden Robinson <branden@debian.org>
To: 198344-done@bugs.debian.org
Subject: Re: Bug#198344: xserver-xfree86: nvidia+kernel 2.6.0-test7+debian unstable
Message-ID: <20031109015311.GV20214@deadbeast.net>
References: <[🔎] E1AHs9r-0000aD-00@cerebellum.local> <[🔎] 87llqsojhk.fsf@zaphod.blackdown.de>
Mime-Version: 1.0
Content-Type: multipart/signed; micalg=pgp-sha1;
	protocol="application/pgp-signature"; boundary="WWBpDPuG52WufD7Q"
Content-Disposition: inline
In-Reply-To: <[🔎] 87llqsojhk.fsf@zaphod.blackdown.de>
Mail-Copies-To: nobody
X-No-CC: I subscribe to this list; do not CC me on replies.
User-Agent: Mutt/1.5.4i
Delivered-To: 198344-done@bugs.debian.org
X-Spam-Status: No, hits=-6.7 required=4.0
	tests=BAYES_30,EMAIL_ATTRIBUTION,QUOTED_EMAIL_TEXT
	version=2.53-bugs.debian.org_2003_11_7
X-Spam-Level: 
X-Spam-Checker-Version: SpamAssassin 2.53-bugs.debian.org_2003_11_7 (1.174.2.15-2003-03-30-exp)


--WWBpDPuG52WufD7Q
Content-Type: text/plain; charset=us-ascii
Content-Disposition: inline
Content-Transfer-Encoding: quoted-printable

On Fri, Nov 07, 2003 at 06:06:31AM +0100, Juergen Kreileder wrote:
> This is a bug in nvidia-glx or in your own installation of the drivers
> if you don't use that package.  The package didn't include TLS
> versions of NVIDIA's binaries, this was no problem until a recent
> glibc update -- now the TLS versions are mandatory (unless you start X
> and OGL applications with LD_ASSUME_KERNEL=3D2.4.1).
>=20
> The problem is fixed in the current version of nvidia-glx in unstable.

Closing this bug since it was filed against the wrong package, and has
been fixed in the right package.

--=20
G. Branden Robinson                |    Any man who does not realize that
Debian GNU/Linux                   |    he is half an animal is only half a
branden@debian.org                 |    man.
http://people.debian.org/~branden/ |    -- Thornton Wilder

--WWBpDPuG52WufD7Q
Content-Type: application/pgp-signature; name="signature.asc"
Content-Description: Digital signature
Content-Disposition: inline

-----BEGIN PGP SIGNATURE-----
Version: GnuPG v1.2.3 (GNU/Linux)

iEYEARECAAYFAj+tngcACgkQ6kxmHytGonxveACfQI6QlFsMbz5WwNFK5amzTczu
eP4An1ZIzxcKejO4WnKXAv7F7cyHfxew
=xUbU
-----END PGP SIGNATURE-----

--WWBpDPuG52WufD7Q--



Reply to: