[Date Prev][Date Next] [Thread Prev][Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

Uw superpack staat klaarTitle: IT Dude - Kant en klare websites

Uw superpack staat klaar!

Uiteraard kent u onze Magento-webshops, Wordpress-sites, SEO & SEA analyses en doelgerichte toepassingen. Maar speciaal voor u maakten we een superpack.

Your highway to success

U beseft meer dan een ander dat de combinatie webshop, website EN social media de sleutel tot succes is als het op doelgerichte communicatie aankomt. Ook datamining is een cruciaal onderdeel geworden. Ontdek onderaan deze mail alvast enkele DAMN GOOD STORIES.

Schitterende beslissingen verdienen... een gratis zoekmachineoptimalisatie!

Gaat u met ons in zee, dan krijgt u er een gratis zoekmachineoptimalisatie bovenop!
Contacteer ons op 09 277 00 80 en ontdek de voorwaarden.

 
Superpakket!
Good Stories

Succesverhalen, of wat wij ook voor u kunnen betekenen

DE HUISWINKEL
WEB/SEO-SEA/TRAFFIC

Voor De Huiswinkel (specialist in Scandinavische interieurartikelen) bouwde IT Dude een 'full option' Magento-webshop.
Daarvoor lieten we niets aan het toeval over. Een doorgedreven studie resulteerde in de perfecte online strategie, de juiste sitemap, wireframe en een oogstrelend design. Bpost Shipping Manager en Europabank werden naadloos geïntegreerd. Er werd een onlinecampagne uitgewerkt waarbij IT Dude Google Partner is.
Tot slot voorzagen we de mogelijkheid om een innovatief mobiel en biometrisch betaalsysteem met digitale handtekeningen te implementeren. Damn... geniaal.

Superpakket! divider

HENBRA
WEB/SEO/COMMUNICATIE/TRAFFIC

Henbra (Smart Products for HVAC) is een compleet nieuwe speler op de Belgische HVAC-markt. Advies op maat, een uitgekiende strategie en doorgedreven marktresearch resulteerden in een schitterende Magento-webshop. Daarnaast werkten we een dynamische huisstijl voor hen uit.
Aangezien de site perfect is afgesteld op de doelgroep van Henbra, geniet deze firma van een minimaal 'bounce' percentage, een hoge sessieduur (7 min/sessie) en een organische bezoekersstroom. Fuck denkt u? U wilt dit ook?

Superpakket! divider

SOYJOY
TRAFFIC/COMMUNICATION

Op zoek naar trafficsucces? Lees even mee. IT Dude verzorgt voor Soyjoy hun 'conversation management'. In lijn met hun uitgewerkt contentplan voorzagen we de Facebook-pagina van een frisse design en aantrekkelijke content zodat de 52.000 fans voortaan actief meewerken aan het succes van dit bedrijf. We sleutelden aan de content approach, strategie en kalender! Er werden roll-outs voorzien voor 'promote a post', 'audience management', 'ad triggers' en 'website remarketing'. En YEP, een supercombinatie voor supertraffic!

Superpakket! divider

KENJI MINOGUE
SUPERCRAZY

Kenjiminogue brengt onvervalste Elektropop met humor, kitsch en absurde teksten. De groep geniet internationaal succes. Tijd dus om de mystieke dames 'Fanny', 'Conny' en hun varken Mista Pig op het wereldwijde web een plaats te geven. De opdracht was helder: Dudes, doe wat u wil, maar zorg dat het fout is. Er volgden creatieve brainstormsessies. Links naar YouTube en Facebook waren een must. Uiteraard kregen ze toegang tot het beheer van hun optredens. Het werd een custom scrolling pad (html5). Ontdek onze 'foute' site. Moa gow seg.

Superpakket!
awesome

PEUGEOT AUTOMOTIVE GROUP / RENAULT / NIVEA / DE KRINGWINKEL / BORGERHOFF & LAMBERIGTS / VEKMO / MIVAVIL / BINNENKORT U?

Waar wacht u nog op? Het is aan u!

Benieuwd naar uw superpack? Daag ons gerust hier uit.

Tot binnenkort!

 
Copyright © 2015 IT Dude
Geen berichten meer te ontvangen?
Klik hier om u uit te schrijven

Dit is een commerciële mail.

Reply to: