[Date Prev][Date Next] [Thread Prev][Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

Re: Apache2 does not enable htaccess

On 25/10/2012 13:19, Gorka wrote:
On 25/10/2012 12:48, Lars Nooden wrote:
On Thu, 25 Oct 2012, Gorka wrote:

I've put my .htaccess under /var/www with this lonely line ...

IndexIgnore *

... also there is in /etc/apache2/sites-available/default the following
content ...

<VirtualHost *:80>
         ServerAdmin webmaster@localhost

         DocumentRoot /var/www
         <Directory />
                 Options FollowSymLinks
                 AllowOverride None
         <Directory /var/www/>
                 Options Indexes FollowSymLinks MultiViews
                 AllowOverride All
                 Order allow,deny
                 allow from all

         ScriptAlias /cgi-bin/ /usr/lib/cgi-bin/
         <Directory "/usr/lib/cgi-bin">
                 AllowOverride None
                 Options +ExecCGI -MultiViews +SymLinksIfOwnerMatch
                 Order allow,deny
                 Allow from all

         ErrorLog ${APACHE_LOG_DIR}/error.log

# Possible values include: debug, info, notice, warn, error, crit,
         # alert, emerg.
         LogLevel warn

         CustomLog ${APACHE_LOG_DIR}/access.log combined

... As you can see, I've already changed AllowOverride from None to All
But .htaccess doesn't seem to work yet. When I point to the url it lists the
whole content of /var/www
What's the matter? Any idea?
Put what you would have put inside .htaccess inside the appropriate
Directory directive inside the web server's configuration file. Remember
to reload.  .htaccess is only for when you don't actually have write
access to the web server's configuration.

Actually I'd like to be able to get it work so. There must be an explanation for this, but I can't see what's wrong with the way I'm doing.

Just the same problem with ...

php_value upload_max_filesize 100M

... in .htaccess

phpinfo() keeps on showing ...

upload_max_filesize 2M 2M

... for both local and master. In fact phpinfo() only changes if I change this value directly on php.ini, but I would like to know why my .htaccess is not working. Any idea over there?

Reply to: