[Date Prev][Date Next] [Thread Prev][Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

Re: Wireless connection not working



On 1/31/12, Shaun Jones <mister.s.jones@gmail.com> wrote:
> On Tue, Jan 31, 2012 at 3:30 PM, Camaleón <noelamac@gmail.com> wrote:
>
>> On Tue, 31 Jan 2012 16:47:30 -0430, Gustavo J Mata wrote:
>>
>> > Hi,  I have installed Debian 6.03 in a Dell Inspiron 700m. My wireless
>> > connection is not working.
>> >
>> > I'm using the WCID network manager under the LXDE desktop manager. (I
>> > have 500 Mb of memory and 5.5 GB o disk space).
>> >
>> > My Linksys router is configured to use WAP 2 Personal security.
>> >
>> > Any hints?
>>
>> Yes... what kind of wireless adapter does your computer use? Maybe you
>> need to install a closed firmware to get the card working :-?
>>
>> http://wiki.debian.org/WiFi
>>
>> Greetings,
>>
>> --
>> Camaleón
>>
>>
>> --
>>
>
>  I know when I install xfce it uses wicd as well and I need to remove it
> and install gnome-networkmanager to get my wireless working. WICD does not
> even see my wireless network.  So figured it was a bug and I have the same
> router and same security configuration as you. So that would be my fix
> remove wicd and install network-manager.
>
>
>
> --
> Mister Jones
>

I'll see if I can fit Network Manager in my LXDE installation...


-- 
«La ignorancia, aliada con el poder, es el más feroz enemigo que puede tener
la justicia.» (James Baldwin)

Visite mi Blog en Apartaderos <http://apartaderos.blogspot.com>


Reply to: