[Date Prev][Date Next] [Thread Prev][Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

Re: mouse freezes after reboot (Sarge)evert wrote:
Hallo Steef,
Bij het zoeken naar mijn probleem : Linux Sarge, Frozen mouse kwam ik jouw vraag /antwoord tegen. Ik ontmoet momenteel na een Debian sarge installatie hetzelfde probleem. Wat mij bevreemd is dat ik niet ergens een afdoende oplossing of antwoord op het probleem vind. Trial and error is niet mijn favoriete bezigheid omdat ik graag wil begrijpen hoe zo n fout ontstaat. Vandaar mijn vraag aan jou "Is het probleem intussen door jou opgelost , waar zat /zit het probleem In de kernel, XFree86 of elders?
Met dank voor de te nemen moeite
evert.aukes

aukes88@zonnet.nlEvert,

This is an English list.
Translation:

In researching my problem: Linux Sarge, frozen mouse, I encountered your query/answer.
At the moment I have the same problem after a Debian Sarge installation.
What seems strange is that I cannot find a good answer to the problem.
Trial and error are not my favorite occupation because I like to understand where the error originates.

Hence my question: Has the problem been solved by you, where was/is the problem, in the kernel, X, or elsewhere.

HReply to: