[Date Prev][Date Next] [Thread Prev][Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

Re: Flash Player doesn't work.

> > the Flash player stopped working. I've done trouble shooting, including

> Well, a better description of what your browser's doing and/or not doing
> might help here. Just saying "Flash doesn't work" makes it kind of hard

Er, Netscape 4.72 was doing Flash fine. Since an upgrade to 4.77, Netscape browser redirects me
to Macromedia to download, what seems to be an already installed Flash
Player. The Flash movie doesn't play. What else are my browsers doing?
They seem to be rendering the pages fine, excpet for flash. 

Konquerer does the same; just opens a window to install the Player without
rendering the page with the movie, too. Java and Javascript is enabled.

> for people on this list to figure out what's wrong, since it could be
> due to quite a few things.
> I assume that those two files aren't the only ones in the directory
> since, I believe, the libnullplugin.so is necessary for any other
> plugins to work on NS6. Also, I'd suggest trying mozilla

ls -al /usr/local/netscape/plugins/
total 964
drwxr-sr-x    3 jp       staff        4096 Mar  1 10:13 .
drwxr-sr-x    9 jp       staff        4096 Mar  1 10:35 ..
-rw-r--r--    1 jp       staff        2363 Nov 26 18:28
drwxr-sr-x    6 jp       staff        4096 Mar  1 10:13 java2
-rw-r--r--    1 jp       staff      946044 Nov 26 18:30
lrwxrwxrwx    1 jp       staff          72 Mar  1 10:13
libjavaplugin_oji.so ->
-rwxr-xr-x    1 jp       staff       19192 Nov 26 18:29 libnullplugin.so

> (http://www.mozilla.org) since the latest NS 6.x is usually just mozilla
> but two or three versions ago.

mozilla 0.9.8 does to same. It asks me to install the Flash Player, too.

What gives? Flash was working fine before I upgraded, any suggestions?


Reply to: