[Date Prev][Date Next] [Thread Prev][Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

Re: [OT] EmacsJostein Martinsen Jones wrote:
Jag har sett en del editorer ha en funktion som gör att man kan dra samman stycken av koden man jobbar i. Det kan se ut som ett minustecken till vänster om ett funktionsnamn när koden är expanderad. Klickar man i minustecknet dras koden samman och det blir väl kanske bara en rad med t.ex. funktionsnamnet och ett litet plustecken till vänster istället för minustecknet. Ja någon vet väl vad jag menar.

Den funktionen skulle jag vilja prova lite (tror jag), fast i emacs. Har googlat lite efter "contract expand emacs" men hittade inget bra. Så om någon vet hur man gör eller har lite hjälp att ge vore jag glad(are).
Det kallas hideshow (hs) i emacs.
Du slår på det med:
M-x hs-minor-mode

/ArvidReply to: