[Date Prev][Date Next] [Thread Prev][Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

Re: Help to test libsdl1.2 bug #361826 on powerpc?

On Fre, 2012-02-17 at 23:26 +0000, Manuel A. Fernandez Montecelo wrote: 
> Hi Lennart,
> 2012/2/17 Lennart Sorensen <lsorense@csclub.uwaterloo.ca>:
> > I don't have video on any powerpc machine, but I ran with ssh -X
> > user@powerpc machine, and ran the testoverlay and testoverlay2 programs.
> > I got no errors from either and they appeared to do something interesting.
> >
> > So if the issue is displaying on a powerpc X server, then I have no way
> > to test that, but if it is just running on an powerpc machine then it
> > appears fine.
> >
> > I tested with libsdl1.2-1.2.15/test, but I can use another version
> > if desired.
> Thank you so much for the quick help!
> 1.2.15 is fine, I wanted to confirm if this old bug was still present
> or fixed.  I don't have interest in testing other versions of SDL in
> principle.  BTW, maybe you can attach the files (code + makefile) to
> allow other people to test more easily?
> Other than that, what I understand from the original reporter is that
> the problem is precisely the interaction between SDL and the local X
> server, maybe it was an issue with the GPU so it would be difficult to
> reproduce.  If other people can test with a local X display on PowerPC
> please do -- at least so it can be determined whether it works in some
> machines, to rule out if it's a general problem of powerpc or not.

Both testoverlay and testoverlay2 work fine on a local X server on a
PowerBook with a Mobility Radeon 9600.

Earthling Michel Dänzer           |                   http://www.amd.com
Libre software enthusiast         |          Debian, X and DRI developer

Reply to: