[Date Prev][Date Next] [Thread Prev][Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

Re: d-i on powerpc/prep (was Re: installing sarge on Motorola PowerStack...)

----- Original Message ----- 
From: "Sven Luther" <sven.luther@wanadoo.fr>
> Ok, can you give us the output of lspci and lspci -n, so we can have
> more info on your system.
00:0b.0 ISA bridge: Symphony Labs W83C553 (rev 10)
00:0b.1 IDE interface: Symphony Labs SL82c105 (rev 05)
00:0c.0 SCSI storage controller: LSI Logic / Symbios Logic (formerly NCR)
53c825 (rev 13)
00:0e.0 Ethernet controller: Digital Equipment Corporation DECchip 21140
[FasterNet] (rev 22)
00:12.0 VGA compatible controller: Cirrus Logic GD 5446

lspci -n:
00:0b.0 Class 0601: 10ad:0565 (rev 10)
00:0b.1 Class 0101: 10ad:0105 (rev 05)
00:0c.0 Class 0100: 1000:0003 (rev 13)
00:0e.0 Class 0200: 1011:0009 (rev 22)
00:12.0 Class 0300: 1013:00b8

> The tulip ethernet card and the sym53x8xx_2 drivers are builtin the
> 2.4.25 kernel (only the tulip for the 2.4.22).
> Mmm, i think the above mention of problems with the cdrom is not a
> misdetected hardware, but a problem with the initrd being too old for
> the current set of .udebs in the archive.
> I will advice you once i have fixed the prep built for the 2.4.25
> kernel, and you can try again then, ok ?

I did ;) it works now, now i only need a working initrd ;)

> Thanks for testing on a prep box.
thanks for your help ;)

> Friendly,
> Sven Luther
> -- 
> To UNSUBSCRIBE, email to debian-powerpc-request@lists.debian.org
> with a subject of "unsubscribe". Trouble? Contact

Reply to: