[Date Prev][Date Next] [Thread Prev][Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

Re: unstable mozilla not launching

Yeh, my Mozilla and Galeon broke the other day after an upgrade (PowerPC
testing/unstable).  I'm not sure which particular upgrade as I've had my
browser running for a couple of days now and it only stopped working
after a restart.

It's actually crashing.  The gdb output is as follows:

Program received signal SIGSEGV, Segmentation fault.
[Switching to Thread 16384 (LWP 6235)]
0x0de9de98 in NSGetModule () from

If you move /usr/lib/mozilla/components/libimglib2.so out the way, it
will start up, but no images or icons work (I guess it's the component
responsible for image loading/displaying).

My installed packages are as follows:
||/ Name           Version        Description
ii  mozilla-browse 1.3.1-1        Mozilla Web Browser - core and browser
ii  mozilla-psm    1.3.1-1        Mozilla Web Browser - Personal
Security Mana
ii  mozilla-xft    1.3.1-1        Mozilla Web Browser - Xft support

I've tried going back to Mozilla 1.3 but it still crashes, so I guess
it's an external library at fault.

Maybe this will help somebody figure it out.

On Sat, 2003-05-24 at 00:03, Rory Campbell-Lange wrote:
> I've just done an upgrade of my ibook running testing. Wow -- lots of
> packages were updated. 
> Mozilla however depends on libnspr4.
> ( mozilla-browser: Depends: libnspr4 (= 2:1.0.0-0.woody.1) but
> 2:1.3.1-1 is to be installed )
> Doing an apt-get -t unstable install mozilla-browser caused the unstable
> package to be installed, but it doesn't run. I can't get anything more
> than the -splash screen to show. 
> Any ideas?
> Thanks
> Rory
> -- 
> Rory Campbell-Lange 
> <rory@campbell-lange.net>
> <www.campbell-lange.net>
GPG KEY: B89C D450 5B2C 74D8 58FB A360 9B06 B5C2 26F0 3047
   HTTP: http://www.johnleach.co.uk

Attachment: signature.asc
Description: This is a digitally signed message part

Reply to: