[Date Prev][Date Next] [Thread Prev][Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

ipw2200 on gateway laptop problem

I am unable to get wireless working. I think I can get all nessary
iwconfig info entered but ifconfig eth1 up gives me no inet (ip)
address. I seems like I am not receiving a signal. On my old latop
signal level is not =0 when I iwconfig. I havent the latest driver
but I would think I could get a signal. below is data:

root@2[~]# iwlist eth1 scanning
eth1      Scan completed :
          Cell 01 - Address: 00:0D:72:D3:48:F1
                    Protocol:IEEE 802.11bg
                    Encryption key:on
                    Bit Rate:54 Mb/s
                    Extra: Rates (Mb/s): 1 2 5.5 11 18 22 6 9 12 24
36 48 54
                    Signal level=-52 dBm
                    Extra: Last beacon: 1ms ago
root@2[~]# iwconfig
lo        no wireless extensions.

eth0      no wireless extensions.

eth1      unassociated  ESSID:"myessid"
          Mode:Managed  Channel=0  Access Point: 00:0D:72:D3:48:F1
          Bit Rate=0 kb/s   Tx-Power=20 dBm
          RTS thr:off   Fragment thr:off
          Encryption key:1271-7235-01   Security mode:open
          Power Management:off
          Link Quality:0  Signal level:0  Noise level:0
          Rx invalid nwid:0  Rx invalid crypt:0  Rx invalid frag:0
          Tx excessive retries:0  Invalid misc:0   Missed beacon:0

root@2[~]# ifconfig
eth1      Link encap:Ethernet  HWaddr 00:12:F0:15:9E:67
          inet6 addr: fe80::212:f0ff:fe15:9e67/64 Scope:Link
          UP BROADCAST MULTICAST  MTU:1500  Metric:1
          RX packets:3328 errors:0 dropped:0 overruns:0 frame:0
          TX packets:929 errors:0 dropped:0 overruns:0 carrier:0
          collisions:0 txqueuelen:1000
          RX bytes:0 (0.0 b)  TX bytes:0 (0.0 b)
          Interrupt:11 Base address:0xc000 Memory:e0208000-e0208fff


Do You Yahoo!?
Tired of spam?  Yahoo! Mail has the best spam protection around 

Reply to: