[Date Prev][Date Next] [Thread Prev][Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

[Debian] Status pakkebeskrivelserI Sid er vi nu oppe på 4.775 aktive pakkeoversættelser (cirka 1.203 ekstra oversættelser siden den 25. juni). Required, Important, Standard og Popcon500 er alle på 100 %. PopconRank er på 88 % (fra 79 %). Der er snak om at lave nogle andre delmålsætninger for oversættelsesholdene, efterhånden som arbejdet med at kode grænsefladen om går i gang.

Der er i alt 33.118 aktive pakkebeskrivelser (34.108 før oprydningen), så der er stadig masser af arbejde, hvis der er flere der ønsker at være med. Der er stadig lang tid til den næste Debianudgivelse. Arbejdet foregår her http://ddtp.debian.net/ddtss/index.cgi/da.

Man går i gang ved at vælge en af pakkerne under Pending translation. Eller stille sig i indtastningsfeltet under Fetch specific description og trykke retur (så henter robotten den næste prioriterede oversættelse). Man oversætter og trykker Submit, så lægges oversættelsen klar til korrekturlæsning. P.t. har vi høj aktivitet, så tilbagemelding kan forventes hurtigt (inden for 48 timer).

Såfremt der er ønsker om specifikke programmer, så sig til, så kan vi prioritere dem lidt op.
mvh
Joe


Reply to: