[Date Prev][Date Next] [Thread Prev][Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

DVD's naar wie? / Re: T-DOSE 10th edition, Eindhoven, za 28 / zo 29 november 2015
On Tue, 24 Nov 2015, J.A. Bezemer wrote:
On Thu, 5 Nov 2015, Joost van Baal-Ili wrote:

Hoi,

T-DOSE 2015 is op zaterdag 28 en zondag 29 november (over 3 weken) in gebouw R5
van de Fontys University of applied science in Eindhoven; zie
http://www.t-dose.org/location .
[..]

Eindelijk ook eens een woordje van mij... Maar daarin de melding dat ik mezelf in m'n planning zodanig klem heb gezet dat ik moeilijke keuzes moet maken, en resultaat is dat ik dit jaar helaas niet naar T-DOSE zal gaan.

Ondertussen heb ik al wel een stapeltje 8.2 DVD's liggen die uitgedeeld kunnen worden. Ik kan ze morgen op de post doen naar iemand die wel naar T-DOSE gaat en donderdag/vrijdag nog post kan ontvangen (en een betrouwbare postbode heeft..). Pakje past door standaard brievenbus, hoef je niet voor thuis te blijven. Mail even je adres als je de DVD's wilt ontvangen & meenemen.

Ik begrijp dat iedereen graag de illusie heeft van een volledig virtueel bestaan zonder fysieke beperkingen, en dat daarom niemand zich nog realiseerde dat 'ie beschikt over iets achterhaalds als een brievenbus... Dus kijk even goed of je zo'n ding hebt en geef dat door, dan kan ik de DVD's vanmiddag op de post doen. Liever te veel reacties dan te weinig!

Groeten,
Anne Bezemer


Reply to: